Depresif_polyanna Zade geçen yıl doğum yapmış bi tanışık bahsetti. Bebek bezi kalmamış istemişler vermemiş hemşire.
Zade Depresif_polyanna ya maalesef ki bazı hastane prosedürleri öle.. malzemeyi hastadan karşılıyorlar sadece
Zade GuelGltkn benzer durumdayız :) Bende hemşireyim bizim de hocamız bi muayene ücreti alıyor bi almıyor ama Doğumda ne kadar isteyecek bilmiyorum tabi bizde daha konuşmadık :/
GuelGltkn Zade kac haftaliksin sen canim ben suan 26 haftaligim bidahaki kontrolde sorucam bakalim ne dicek
Alarasel Zade şimdi fiyat hastanenin konforu kalite derecedine göre değişiyo cnm yani bn iki üç sefer annemin tanıdığı dr var diye su hastanesiyle aynı sahipleri tepecik tarafında özel izmir hast var oraya gitmştm suriyeli dolu devlet gibi çok eski yani kullanılan aletler vs gitmedim bidahada ordada mesela 1500 flndı sanrsam bilmyrm da
Alarasel gulssen aynn öyle Allah razı olsn drmzdan ya cidden. 😇😇inşAllah doğmdn sonrada böyle derm güvnyrm drma önmli olan da bu asistanıda çok güler yüzlü ilgili böyle otur 1 saaat soru sor cvplar aceleye getrmz yani. Aldığı parayı sonuna kadr hakediyo
Nevo Zade ben Ocak ayında özel Ege yaşam hastanesinde doğum yaptım sezeryan 1500₺ kendin oda süsleme yapabiliyorsunuz fotoğrafçı da getirebiliyorsun hastane temiz ben memnun kaldım ayrıca yoğun bakım ünitesi olması şart benim Doğum anında aksilik oldu 84 gün küvözde kaldı hala da oraya gidiyorum ben memnunum muayene ücreti 55₺
BirVeraAnnesi35 Zade hangisi ideal bilemiyorum ama ben egepolde yapacağım inş doğumu😊 mutlaka daha iyileri vardır ama benim tercihim egepol oldu sırf doktorum için
Maraslianne Bende izmir de olacam devlet hastanesi istiyorum. Ama hicbiri hakkinda bilgim yok .bilen var mi acaba.
BirVeraAnnesi35 Maraslianne buca kadın doğum var ama hakkında pek bilgim yok birde ben devlette yapacak olsam ege üniversitesi hastanesinde isterdim
Zade BirVeraAnnesi35 ben Ege de çalışıyorum ve Dr kadrosu çok iyi ameliyathanesi keza öyle .. Doğum sonrası komplikasyonlar için ekip her daim hazır .. Ege düşünmüyor değilim bende
Busepnr Medicalparktaa Doğum yapacağım , normal Doğum 4500 ama ben oda süslemesi ve fotoğrafçı tuttuğum için 5570 tl . Doktor muayene ücreti 175 tl . Biraz pahalı ama , Doğumum inşallah güzel geçer 🥰
Melikesultan Zade tepecik egitim arastirmada yapicam dogumu diger iki dogumumfa orda oldu cokta memnunum 🙏🙏
Mine35 GuelGltkn hayat hastanesi hem güzel bi hastane hemde fiyat bakımından uygun . Yarısını özel yarsını devlet karşılıyor normal sezeryan farketmez 1500 tl
GuelGltkn Mine35 doktor tavsiyeniz var mi acaba ve kacinci haftaya kadar kabul ediyorlar gebeleri ben suan 26 haftadayim doktorumdan memnunum ama hastane fiyatlari cok pahali