Ozgekrmn Kızlar 28 haftalığız et ciğer istedi canım. Sakıncalımı? Bana doktorum bol bol et ciğer ye dedi ama. Yine de içim de birsey oldu aranızda yiyen var mı
Anneyimmmmm Ozgekrmn canının çektiğini ye tabiki canım doktorlar canınızın çektiği her şeyi kararında yeyin diyorlar. Zaten doktorun da ye demiş
Mtbessim Ozgekrmn bende ciğer yemiştim ilk haftalarda bişey olmadı çok şükür ama sonradan araştırdık ki zararlıymış hatta doktora sorduğumuzda sakatatları hiç bir şekilde önermiyoruz dedi
Ayseberru Ritüelde zararlımıdır bilmem ama ben çok yedim ilk aylar hatta ciğere aşerdim ilk hamileliğimde yemiştim şükür bir sıkıntı olmadı 🤗
Secil45 Ciğerde yedim kokoreçte çok şükür hiç birşey olmadı sadece yedikten sonra üstüne yüzüne her an gibi bi yerine dokunma gizli yersen leke olurmuş çocukta😊
Masalmila Bence hiç alakası yok ben 35 haftalık hamileyim hiç bir zamanda yememezlik yapmadım yedim rabbime çok şükür hiç bir zararda olmadı doktorum da hiç bir sakınca görmedi
Secil45 Ozgekrmn yıkayınca çıkarmı bilmem bebeğinden çıkmaz dene istersen canım örneklerini çok gördük 😂
uhuddd Ozgekrmn sizin gebeliğiniz baya ileride belkş ilk haftalarda zararlıdır ama şimdi yiyin yani hatta demir deposu die biliyorum ciğeri 😄 çok severim canım çekti😂
Kubradem Kız ciğer ye sonra kalcana ufak bi dokun bebegin orasida ilerde görünmez bakalım gerçekten çıkacak mi 😂
Zmrtbdk Ozgekrmn Ciğer içerdiği A vitamini nedeniyle gebelikte önerilmiyor diye biliyorum canım.Çok az yersen bir şey olmaz da fazlası zararlıymış.
Zmrtbdk Ozgekrmn canım nette yazınca çıkıyor bak.İlk üç ay yenmemeli sonraki aylar da az yenmeli diyor.A vitamini yüzünden.Bebekte Allah korusun doğum kusurları yapabiliyormuş.