1519mucizleriiim Kizlar birgun oynarsa 1gun oynamaz normalmi bugun oynamiyor 2gebelik yemedgm sey kalmadi
Zlmdemir 1519mucizleriiim bende şurada bekleyeyim.bugün bende ilk aşımı yaptım ve bebeğimi hiç hissetmedim bugün normalmi acaba?
Nesli07 1519mucizleriiim oluyor canım bendede 21.haftamdayım bi gün çok hareketli oluyo bi gün çok fazla hissedilmiyo normal bence bu
BirVeraAnnesi35 1519mucizleriiim doktoruma sorucam bende gittiğimde benim üstüste birkaç gün cok hareketli oluyo sonra duruyor belli saatlerde yerinde durmuyor resmen ama bazende tık yok normal galiba 😊😊
1519mucizleriiim Ay kizlar deli olcam ya yemedgm sey kalmadi tansiyon var sulandrici kullanirim akintim vad sivi sivi hep olurdu ama deli olcam
Medineeeee Evet bizde ayni durumdayiz 20+5 normalde fakat iki hafta onden gidiyoruz ona ragman bazan art arda hissedilirken bazen hic hissetmiyorum 2. Gebeligim benimde..şuan kıpır kıpır mesela sabah tan beri oğlum o kadar bekledi oysa😂
Handeyldz01 Tempolu günde pek hissetmezsin derler ama benim Pazar günü ayaktayken bile tekmelerdi şimdi 2 gündür sadece uzanınca 1-2 hissediyorum günde bi kaç kez o kadar
Ozge3747 Benim de öyle 23. Haftamı bitirmek üzereyim ama 2-3 gün çok hareketliyse 2 gün zar zor günde bir iki defa hissettiriyor. Ben de çok tedirgin oluyorum ve üzülüyorum hareket etmediğinde. Ama 25-26 dan sonra bir düzene oturuyor diyorlar 🤷♀️