Suuali 38 haftaya girdik çatı muayenesi normal Doğum için uygun kızım baş geliş pozisyonunda ama daha kanala girmemiş sizlerin nasıl oldu kanala ne zaman girdi yada kanalda ama sancı bekleyenler yazarsa sevinirim
Handeli Suuali ben dün çatı muayenesi oldum bir cm açıklığım var sancılarımda çıkıyor doktorum haftaya Perşembe gelir dedi ama bekliyoruz bakalım😊
Ozlemsvr Suuali Canım benim 37 ve 38 de kanaldaydı. Doğumdan bir gece öncesi sancıyla uyandım gece ama geçti sabah tekrar vurdu geçti duzensozdi. Ertesi gün gece 1.5 kadar iyiydim sonra sanci m geldi..39 da doğurdum zaten..
Mavigozunannesi Suuali 39+3 pazartesi yatış olacak 2 cm açıklık var başka da bişey yok bekliyoruz ki o zamana kadar kendi gelir belki diye
Dilekcelik Suuali ben doğurdum ama genede yazmak istedim canım 18 haziranda 39+2ile 2. Doğumumu yaptım 36 haftalıkken kanala girdi ve hic sancim yokken doğurdum suyum gelmişti hastaneye gittiğimde hissettiğim şancı yoktu fakat net 100 şiddetindeydi bu arada hic çatı muayenesi olmadım ben alttan baktı gittiğimde 6 cm acilmam vardı yattım 1 saate kalmadan doğurdum ama çok hareket ettim 1 saat yürüyüş yaptım günlük olarak ve doğurmadan 1 gün önce bütün evi temizledim dip köşe
Suuali Dilekcelik bende pek yerim de durmuyorum ama bakalım nasıl olacak 38. Haftadayız ama hala kanala girmemiş baş pozisyonunda kanala yakın ama kanal da değil ☺️ İnşallah bu hafta girmiştir kanala 🙏
nurkiyak Dilekcelik maşallah canım böyle güzel doğum bizimde başımıza inşallah bende hep hareket etmeye çalışıyorum inşallah ise yarar
tugbalisan_ 38+4 bebek kanalda ama açılmam yok 🤷🏼♀️Dün nstde cıktı sancım ama hafif hafifmiş henüz doğum için değil. Bugün biraz ağrılarım var, kendi sancım gelmezse cuma günü suni sancı vericek doktorum🥴
Nrplt Suuali benimki kanala girmiş dün çatı muayenesi oldum sancım da var hafif hafif ama yeterli değil 2 saatte bir geliyor bekliyoruz dört gözle düzene girmesini inşallah bu hafta gelir artık
Dilekcelik SeherAyhan valla canım ben yürüyüş hep yaptım 34. Haftada doktora gittiğimde doktor düzenli olarak yürüyüş yap dedi ben hergün akşam üzeri 1 saat yürüdüm dene istersen bide hergün yatmadan ılık duada otur kalk yöntemini uyguladım acilmam olsun die doğuma giderkende düş almıştım inanılmaz kolay oluyor 2 dogumumda çok şükür iyi geçti ilkinde suni şancı yedin ama 2. De yemedim
Hiratrkd Suuali bnde 40. Haftadaym ve hala beklemedeym yurus yapıyorm her aksam çömelme hareketlerı yapıyorum umarım artık gelır pazartesı son tarıh sunı sancıyla olabılır kendı açılmam olmazsa o gune kadar 😞