RumeysaK Bellabells Teşekkür ederiz 🥰 bende Yiğit Hamza koymak istedim ama babamız tek isim istedi Hamza olucak inşallah 💙
Bellabells RumeysaK bizim de tek netleşen isim Hamza 🥰 başına bir isim arıyoruz. Yiğit seçenekler arasındaydı. Anne baba kararsız oldukça çocuğun ismi Hamza kaldı.sağlıkla kucağımıza alalım hamzalarımızı inşallah 🥰🤲🏻
Hilaliko Anneoluyorr1 yusuflar cok yaramaz oluyor canım yiğitler de tam tersine efendi oluyor cok yakınımdan bılıyorum 😍 bıl ıstedım
1fatooss Anneoluyorr1 eğer benim koyabilme şansım olsaydı yiğit koyardım başından beri bu ismi koymak istedim oğluma kısmet olmadı
eslemalt123 benim oğlum olsaydı eşimle yusuf Can düşünüyorduk ama kızımız olacak Yusuf Can da güzel olur ama karar sizin tabi 😘😊
Mlkemrecre Anneoluyorr1 Yusuf ismi çok güzel inşAllah oğlum olursa Yusuf koyucam 😍Kızımız olucak Ecre koyucaz anlamı mükafat ödül☺️
EAK Anneoluyorr1 tanıdığım Yiğitler hep çok yaramaz inatçı çocuklar olduğu için oyumu Yusugtan yana kullanıyorum. Bu arada tanıdığım bütün yusuflar da kuaför 😂