minikkurabiyem2019 Merhaba! Kızlar bugun tam 26 +0 ız bebegımın kilosu 771 gr 30 cm miş sizce nasıl sizde nasıl kilolar 🤔
minikkurabiyem2019 minikkurabiyem2019 Mrvyksl Mervezngn R_abia Sevimnaz masallah bebişlere 🥰 ay biz cokmu zayıfız ya dr gayet iyi dedi bugun 26+0 basladık dün kontrole gittim . 😪
R_abia minikkurabiyem2019 kıyaslama yapma bence gayet normal kilosu doktorda öyle demiş zaten ☺️ Sağlıklı olsunlarda 🥰
Cerry Bebek kilolarını karsılastırmak hata bence her bebegın genı ve gelısımı farklı oluyor doktorlar olması gereken haftasında degılse zaten soyluyorlar dert etmemek gerek benımkıde onden gıdıyormus saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl🌸
espalp minikkurabiyem2019 ben çekiniyorum yazmaya boy kilo ama ben her gün nerdeyse bir litreye yakın süt içiyorum. Hamileliğin başından beri bilmeden mideme iyi geliyo diye muz yemiştim. Bunlar kilo yapıyomuş bebeğe. Bir de kaşar peyniri kilo aldırıyor diyorlar. Ben 26+5’im bugün bu üçünü de severek tüketiyorum😂
Cerry minikkurabiyem2019 acıkcası yok benım normal gunluk yumurtamı yogurdumu yıyorum mevsımıne göre sebze meyve sadece ara ogunlerıme dıkkat edıyorum kefir cıg kuruyemıs ayran salata falan
minikkurabiyem2019 espalp süt 1 bardak en fazla siz iyi içiyormussunuz masallh ☺️ Ama yumurtA peynır devamlı yedıgım seyler kasarda oyle .
SalihaSomuncu5 espalp ayniyiz bende 26+6 oldum bugun. Bnmkine hem 800 gram dedi hem 29 haftalik gorunuyor iri dedi. Bakiyorumda zayif bile. Nasil celiski anlamadim
minikkurabiyem2019 Bebeğinizin boyu ortalama 36 cm ve ağırlığı ortalama 750 - 1000 g arasında. ● Önümüzdeki bir ay içerisinde yaklaşık 500 gram daha alacak. Bugun happy mom dan bebegim ile gelişmesi ben ortalama gidiyorum ozaman 🤲🏻☺️
minikkurabiyem2019 Cerry kefir çilekli içebiliyorum hepsini yapıyorum rabbim saglık versin bakalım 🤲🏻🌸