Pelin86 Mervednr Benimde tanidigim tontiş teyze var . Hep altin teyze derken gülerdim ben çocukken Altin olarak degilde esofman altin gibi olarak düşünürdüm çocukluk iste büyuyunce anladim Ne oldugu şimdi guzel geliyor mesala Samandirada oturuyordu
Etzel Anne_oluyorum_21 Biz de öyle eşimle kız olursa ben oğlan olursa o ☺️ Ben dora ismini beğeniyorum türkçe bi isim ne kadar yabancı gibi gözükse de, doruk zirve demek. Daha yolun çok başındayız ama inşallah kız olursa Dora olacak 🥰
DestanMavi Etzel dora ismi de çok güzel başta aklımıza yatmıştı ama eşimin abisi köpeğine koydu sırf çocuğa koymayalım dye 🤦🏻♀️
DestanMavi Etzel evet biliyordu beğenmedi koymayın diye direndi baktı vazgeçmiyoruz köpeğe verdi ismi 🤦🏻♀️
Iremgokce Anne_oluyorum_21 sen bilirsin canım ama bence okula başladığı dönemleride düşünmek lazım biz değişil ilginç anlamı güzel bulsakrta çocuklar birbiriyle çok dalga geçebiliyor bence daha hoş bir isiö bulabilirsin ama senin fikrin tabiki
BirVeraAnnesi35 Anne_oluyorum_21 şahsi fikrim ben koymazdım canım tabiki sizin kararınız ama ben ilk defa senden duydum altın ismini pekde sevemedim 🤭 nil defne ela yasmin ben bu isimleri beğeniyorım😊
MelisaKara Anne_oluyorum_21 Bence biraz daha düşünsen daha değişik isimler bulabilirsin. Ama bebek senin bebeğin, başka isimlerle kıyaslama yaptığında yine en ağır basan altın olursa, o zaman vazgeçme.
Hzlhakko Serrameri benimde isim hafızam berbat yanlışlıkla destek de bile bulunabilirim diye bazen korkuyorum 😄😄😄
Esenn1 Anne_oluyorum_21 Altın diye isim ilk kez duydum açıkçası garip geldi🙄 Yinede sen bilirsin ama okul ortamında falan çok dalga geçilmeye müsait bir isim. Çok iyi düşün derim...
Ps15 Anne_oluyorum_21 Bence çok köylü havası var Elmas gibi😆 Sizin tercihiniz tabi ama çok güzel kız isimleri var😊