Denizkasall korunma yöntemi kullanmadıysan ve bi sağlık problemin yoksa bebeğin olur bu ay olmasada iki üç ay da geçse olur bende eşimle aynı yöntemle korunuyorduk bıraktığımız ilk ay olmadı ikinci ayda oldu hatta yumurtlama dönemi var ya hiç onlara dikkat etmedik. Ve hiç ihtimal vermiyodum ama eşim ısrarla sen hamilesin diyodu göğüslerim normalde çok kilo verdiğim için sarkmıştı ama o ay kocaman ve semsert olmuştu çok acıyodu tek belirtin oydu adetim sekiz gün geçti test yaptım beş haftalık hamileydim her kadında aynı mı olur bilmiyorum ama cinsel ilişkiden üç gün sonra felan göğüslerimde ki belirtiler çıkmıştı aslında sende kendini biraz gözlemleyerek hamile misin fikir yürütebilirsin bencede adet geçilmesini bekleyebilirsin hem bebek yoksa test yapıp hayal kırıklığına uğramazsın hemde geç öğrenmek daha iyi erken öğrenince gerçekten sıkıntı kese görünmedi ni hafta sonra tekrar gel kese var kalp atışı yok haftaya tekrar gel insan stres oluyor gerçekten inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin