Neslihansss Merhaba iki gündürr midem karnım falan acıyo ağrıyo sort üstü yatınca geçiyor bel ağrısı zaten hiç gitmedii yani kasık ağrıları bunlar normalmii ne yesem hazmedemiyorum karnım geriliyorr resmen ilk gebeliğim endiselenmemekte elde değil 😔😞😞😞
G15 Neslihansss canim bu postu iyiki açtın yoksa ben açacaktım 21 haftalik hamileyim bugün belimde bi ağrı var .. zaten kasıklarimda ara ara oluyor hep korkuyorum . Napcaz bilmiyorum vallahi ..ben serklaj ameliyatı oldum bi de 3 haftadır yatıyorum hic kalkmadan yatmaktan mı acaba.
DamlaMehmetali Benimde ilk gebeliğim canım ve aynı durumlar bende de mevcut maalesef. hergün bir şişe maden suyu içmeye çalışıyorum ebe önerisiyle birazda olsa rahatlatıyor tavsiye ederim
Neslihansss DamlaMehmetali valahi bosuna dememisler cennet annelerin ayaklari altındadir diye gerçekten bunlar iyi günlerimiZmi bilmiyorum ama hergün yeni birseylw karsılasıyorum kendimden vazgeçtim resmenn ALLAH saglıkla kucagımıza almayi nasip etsin🙏🏻 Maden suyu bende içeyim olmazsa tesekkur edermm
DamlaMehmetali Neslihansss gerçektende öyle amin inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıcakla kavuşuruz 🙏☺️
Neslihansss G15 geçmis olsunn vallahi bende bilmiyorum doktor bel ağrısı normal demişti ben hamileliğim başından beri çekiyorum artik beli takmıyorumda iki gündür kasık mide hepsi bi anda geliyo ağrıların napıcaz bilmiyorumm😞😞
G15 Her gün hasta gibi hissediyorum kendimi bi gün belim ağrıyor geçiyor ertesi gün karnım ağrıyor diğer gün akintim oluyor baska gün kanamam oluyor . Başka gün başka bişey ben paranoyok oldum galiba. Zaman hic gecmiyor ..
Neslihansss G15 bende senin gbiyimm biyerim ağrısa acile gidiyorum sıkıntı yok diyolar artik acilede gitmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor niye ağrıyo acaba diye millet çatır çatır nasil doğuruyor bizmii çok üstüne düşüyoruz bilmiyorum allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻
G15 Neslihansss gerçekten bende artık acile gitmekten eşim beni ciddiye almıyor. Bana ne kdr çürüksün diyor . Şuram ağrıyor diyorum yatmaktan diyor. Evet üzerine çok düşüyoruz millet ne kdr güzel geçiriyor hamileligini geziyor eğleniyor ahh ahh ne özeniyorum vallahi ..