Kizlar 27 28 haftalikken ve oncesindede aslinda arasira yasadigim sarimsi yesilimsi akintim vardı ve hacettepedeki randevumu bekledim 29+4ken doktorun yanina girmeden once gebeizlemdeki hemsire bir sikayetin var mi dediginde yesilimsi akinti gozlemliyorum fakat bazen kendiliginden geciyo dedigimde iceriye yani doktoruna fitil yazdir akintin olursa kullan dedi nasil kullanacagimi anlatti içeri girdim doktora dedim ama su icmeyince gözlemliyorum yeterli su icince geciyo dedim oda kullanmana gerek yok ozaman dedi neyse yazdilar receteyi bugun 32 haftaligim ve ozaman ilaci alamamistim bugun saglik ocaginda yazdirdim receteyi tekrar eczaneye gittim ve ordaki kadin kac aylık oldugumu veerken dogum riskin mi var diye sordu yoo yesil akinti icin verdi bazen oluyo zaten dedim oda bu ilac icin uyarayim ERKEN DOGUMU TETİKLER VE KULLANMAZSAN YESİL AKİNTİ SIKINTI YARATİR DOGUMDA BEBEGİNİ YOGUN BAKİMA ALİRLAR falan dedi bilgin olsun diye soyluyorum kullanirsan erken dogum tetikler yesil akinti illa mantar demek degil ama oyleyse veolurdakullanmazsan bebegine zarar verir dedi simdi kafam karisti benim yani siz boyle birsey duydunuzmu benim akintim oldum olasi beyaz sari arasi ictigim suya gore degisiyo cok ictigimde olmuyo bile kafama takildi simdi yesil akintim yok napiyim kullaniyimmi yani size hic boyle denildimi gozum korktu benim 😥😥😥😥