Selif 34+1 haftalığım bu sabah karnımda ağrıyla rahatsız bir hisle uyandım aynı anda mide bulantısı da hissediyordum iki kez sancı girdi karnıma gazdır üşüttüm sanırım falan dedim sonra kustum karnım suan sert sancılandım mı acaba bi fikri olan varmı
Dytanne Selif canım bi doktoruna git bence çünkü açılma başladığında mide bulantısı yapabiliyormuş bazı gebelerde. Açılmanı kontrol etsinler nst de bi baksınlar.
MerveTaer Selif ama gitmezsen anlayamazsın canım korkacak bişey Yok bi git görsün seni daha şiddetlenirse kötü olursun Allah korusun
Selif Dytanne kusunca mide bulantısı geçti o yüzden mideme bir şey dokunmuştur diye düşünmek sanırım işime geliyor ama karnımdaki acı devam ediyor ara ara gitmek tabiki en mantıklısı😞
Dytanne Selif tabiki git aklında kalmasın, haftan erken çünkü gelişimi nasıl bebeğin bilmiyorum ama. 36. Haftayı geçmiş olsan gitme evde bekle dicektim ama 34. Haftadasın. Ne olur ne olmaz git bi görün bence. Ya da arayabiliyorsan doktorunu ara.
Selif Dytanne yarın randevum olduğu için gidip gitmemek arasında kaldım geçer diye düşündüm hatta şuan geçti iyiyim. Bebek bir hafta önden gidiyor ama sanırım bu boy kilo açısından oluyor meleğimin ciğerleri henüz nasıldır bilemem 😞Allah hepimize sabır versin her gün ayrı bir stres😞
ArzuBeli Bana da aynısı oldu aynı haftadayız doktora gidecektim fakat gitmedim aralıklarla ağrım oldu yarım saate geçti ama bir daha olursa gideceğim
Selif ArzuBeli acaba sancılandık mı yarın randevum var doktoruma sorucam muhakkak daha hiç nst ye girmedim belki bu sefer gönderir