limoncicegi Bebegimcanimm benim de devletteki bişey demedi özelde söylediler acaba risk olarak görmedi mi neden söylemedi anlamadım
minik_fasulyem_ limoncicegi bizimde 28. Hftdn beri fazla erken doğum riskin var dedi şuan 31 olduk ama bir sıkıntı yok az olursa kötü canım susuz kaldığı için almak zorunda kalıyorlar korkma yani
Pnrarvn limoncicegi canım benmde başta fazlaydı sonra düzeldi yemene içmene çok dikkat et demişti doktor bana bide ben o sıra çok havuç yiyordum canım istiyordu meğer havuç suyu arttırıyormuş benmki düzeldi inşallah seninkide düzelir cnm
limoncicegi Pnrarvn inşallah düzelir benimki de birkaç kişinin doktoru normale dönmez sadece artmasını önleyeceğiz falan demiş o da takıldı aklıma şimdi düzelmeyecek mi hep böyle fazla mı kalacak anlamadım 😔
espalp limoncicegi 30’lu haftalarda kendiliğinden normale dönebiliyormuş. Ama bu kötü bi durum değil kendine zehretme günleri. Su az olsaydı daha tehlikeliydi dedi bana doktorum 🙏🏻
espalp limoncicegi benim de suyum fazla. Ayrıntılıda çıktı ortaya. Bebeğin midesi, bağırsakları tekrar incelendi sırf bu yüzden. İçini ferah tut bazen yapı meselesi bu 🙏🏻 Benim 6 hafta geçti bu teşhis konulanı
limoncicegi espalp ben 21.haftada gitmiştim ayrıntılı usg de bişey denedi doktor normal dedi sonra ben Bazı şikayetlerden dolayı kendi doktoruma gittiğimde öğrendim şimdi şeker de normal çıkınca tekrar gideyim diyorum tekrar bakılsın ayrıntılı usg de değil mi ?
limoncicegi Pnrarvn inşallah düzelir azalan çok yok okuduğum kadarıyla sizin kadar şanslı oluruz inşallah normale döneriz 🤲
espalp limoncicegi için rahat edicekse git tabii canım 🙏🏻 Ama üzme kendini sen üzülürsen bebiş de üzülür🙏🏻 Yalnız değilsin bak dikkat edince suyumuz bi sıkıntı yaratmıycak🙏🏻
limoncicegi edanurrbilen muz yiyordum her gün onda da şeker oranı yüksek artık yoğurtla falan yiyeyim yanda yemeyeyim bilemedim 😔
espalp olidam62 iyi çok şükür neredeyse üç aylık oluyor 😌 düzelmişti benim sıvı fazlalığı 30’lu haftalarda canım