hamis_19 Merhabalar😊 minnoş hamiş annişler önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba ? Doğuma da giren bildiğiniz doktor varsa yardımcı olur musunuz?
ozgeya hamis_19 Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar👍🏻 Bütün süreçte tam destek bir doktor,ayrıca doğumda her şey ile kendi ilgileniyor,ebeler sadece destek oluyor.
BirVeraAnnesi35 hamis_19 canm egepole gidiyorum ben Bülent Turgut Ay a sezeryan olacağım içinde kesin o girecek 😊
hamis_19 BirVeraAnnesi35 Bülent beyi bir arkadaşım da önermişti hatta kolay kolay randevu bulunmadığından bahsetmişti baya iyi bir doktormuş😊
BirVeraAnnesi35 hamis_19 evet ilk randevuyu 3 hafta sonrasına zorla bulmuştum ama sonrasında Bülent bey yardımcı oluyor kolaylıkla alınıyor😊 deneyimli asker kökenli bir doktor tavsiye ederim canm memnun olmayanı doktordan pek duymadım
ozgeya Cerenn35 Ben kendisinde doğum yaptım,başka sormak istediğiniz bir şey varsa soeun yardımcı olayım.
Cerenn35 ozgeya biz daha yolun başındayız belki de ondan. Kontroller çok hızlı geçiyor gibi geliyor. Doğumda her şey içinize sindi mi? Baya yüksek bir meblağ ödeniyor çünkü.