tubasd hunilimom ya vermek sıkıntı değil onu gözümde büyütmuyorum dedigim gibi dogumun zor olur vs die korkuttular beni ondan merak ettim yasayan birinden😊
Fatmanur_yakup17 Nihanak aynen bende kilolu hamile kaldım ve 1 aylık hamileyim ama hemen 1 2 kilo almışım normal mi ki `
Senasema Nesibee1 bütün evi temizlikedik ne gelen var ne giden😂 adet olacakmış gibi karnım agrıyor ama günde 1 en fazla 2 kere . Yoksa sancım filab yok bizim kız daha beklicek sanırıö😍🙈 sende gelişme varmı
Nesibee1 Senasema dün gittim bende sancı felan bişey çıkmadı salı son kontrole gel bakalım dedi. Yine sancı felan olmazsa perşembeye yatış yapcam dedi 🙄🤷♀️
Senasema Nesibee1 bu arada benide perşembeye kadar sancım olmazsa açıklık artıysa yatış verebilirim dedi ama kesin değil
tubasd hunilimom bol bol spor yapmak lazim ozaman son zamanlarda ya kilolu degilim ama gebeligin basindan beri hiza kilo alıyorum o nedenle merak ettim teşekkür ederim bilgiler için 😊🌸
Ebrumila Ozlem_aybars canim ben 26 haftama kadr 15 kilo aldm suan durdu kilo alimim 31 haftalik olduk hala ayniyim .. son aylarda cok kilo alinir fln diolardi korkuodum ama cok sukurki smdilik sabitlndii
Nani926 Ebrumila 26 haftada 15 mi? Ya ben az alıyom acaba😔25 haftadayim sadece 5 kilo aldim.72 kiloyla kaldim herkes çocuğun zayif olcak diyo😫
FSCMK Ozlem_aybars 27+4 haftalık hamileyim 8 kilo almışım bir kilosunu geri verdim 7 kilo aldım yani yediğime çok dikkat ediyorum çikolatadan paket ürünlerden uzak duruyorum
Ebrumila Nani926 yaaa kilo alamiorum die insan uzulir muu 😂😂😂 senn kilonla bebisin kilosunn alakasi yokki canim hic kilo almaypta 4 kilo bebis doguran arkadslarm var yani bebis alsnda sen alma zaten..
Nani926 FSCMK ya aslinda beni deyimler üzüyo.Yediyin nerene gidiyo,çocuk 2 kilo doğarsa sevin gibi laflar.Aslında zayifda sayilmam ama boyuma göre kilom belli olmuyo çok.yinede millet insanı korkuya saliyo 😁
FSCMK Nani926 millete bakarsan benim kız olan çocuğuma yok karnın dolu değil erkek bu çocuk diyorlar 🙄doktora gidince iyice bakın doktor hanım diyecem 😂😁