Fulisko 39+6 25 kilo😂😂dışardan gören nerene gitti bu 25 kilo belli değil diyor bi ödem muhabbetim çok fazla her tarafım şişiyor 🤦🏼♀️
Seda05 Ozlem_aybars bende 71 le kaldım 79 kiloyum şu an. 27 haftalığım son 1 buçuk aydır kilo almam durdu. Doğuma kadar 2 3 kilo alsam yeterli canım
ozgurhayalim Ozlem_aybars cok takılma. Bu kilonun içinde plesenta, bebeğin suyu, senin artan kaç hacmin, bebeğin kilosu, büyüyen rahmin, ödem düşündüğünde aslınDa çokta kilo almadigimi fark ettim.ben
Sirincili 29 haftalığım 65 ile hamile kaldım şu an 77 kiloyum 12 kilo almışım ama çok zayıftım boyum 1.73 . Doktorum yine de diyet verdi
ElmasSs Ozlem_aybars 10 kilo aldım hamilelikte doğumdan bir hafta sonra eski kiloma döndüm çok fazla takılmayın cidden kendi gidiyor kiloların:)
Fidannnn 26 haftamda 10 kilo aldim 😔 4-5 ayima kadar kilo almadan gelmiştim birden depar attım birden kilo aldim
Mlssa Ozlem_aybars 27de gittiğimde 8kilo almıştım doktorum biraz şekeri tuzu kes sadece,iyi gidiyorsun,demişti☺️
Muallimehanim Ozlem_aybars Bende 23 haftalığım henüz kilo almadım 🙈 Yediklerinize biraz dikkat ederseniz daha iyi olur sizin için ☺️
Bayancokkan Kimsenin hamileliği bir değil ama herkes başkasının kilosunu merak ediyor 😂 bende 35+1 ve 15 kilo aldım. Kilo almakta bişey yok alanlar emzirme döneminde zaten aldığından fazlasını veriyor 💙 Ben isteyerek aldım hamile olduğum belli olsun 😆