Pnrarvn Sad3c3m 33+4 de 3 dakikada bir 100 e vurduk biz 🙈 senin sancın yok cnm o arada kasılmalar oluyor doğuma hazırlanıyor vücut
Tugraveannesi Sad3c3m bende çok net bilmiyorum ama üstteki bebeğin kalp atışı alttaki senin sancı sanırım 40 ve üstü hafif sancı çıkmış diye biliyorum doktorun birşey demedi mi canım yani sanki hafif sancn çıkmış gibi ama yine net bilen arkadaşlar yorum yapar ben duyduğum kadarı ile biliyorum
Sedasss Sad3c3m 1 kere gelmis atmisa . 20 dakikada en az 3 kere 80 li rakamlari gecmesi lazim sanci var dogum basliyor denmesi icin canim
Sad3c3m Sedasss bir kere 60 bir kaç kere 40 gelmiş ya onlar sancı olmuyor mu yani yalancı sancı falan ilk kez böyle cıktı da anlamadım nasıl olduğunu
Sedasss Sad3c3m sanci oluyor tabiki ama dogum icin hazir sancilar olmuyor 100 e falan vurudugu olacak mis .oyle okudum yani yazida bende :) benimkiler suan hep 35 ile 40 arasi 60 hic olmadi senden daha gerideyim sanirim
Sad3c3m Sedasss Elif-Met Pnrarvn Tugraveannesi sağolun kızlar benim haftam doldu zaten ondan sancım olsunda doğurayım artık diye bakıyorum😭 doktor bakıp tamam sorun gözükmüyor konuştuğumuz gibi yapalım deyip gönderdi o yüzden merak ettim sancı var mı yok mu diye doğum sancısı gelmeyecek gibi bana zaten 😭😭
Elif-Met Düzenli Doğum sancılarınız var eğer zamanı değilse durdurmaya çalışırlar YOk eğer zamanını doldurmuşsa ve sancılar düzenli artarsa yakında Doğum yaparsınız
Deletedmom0042 nst’de sancilara bakiliyor galiba. Nasil oluyor bu ? Her hafta falan mi gidiliyor, agri geldikce mi gidiliyor? Yoksa dogum haftasi falan mi gelmesi lazim ?
Sad3c3m Deletedmom0042 32. Haftadan sonra her gidişinde bağlanıp sancına ve bebeğin kalp atışına bakıyorlar kontrol amaçlı
Pnrarvn Deletedmom0042 gebeliğe ve doktora göre değişiyor cnm 25 te ağrım oldu bnm girdik ama nstde bişy çıkmadı 34 ten sonra her hafta dedi doktorum bana ama 33 te sancılanınca günde 4-5 kere girdim hastanede normal giden gebeliklerde 35 te başlıyor bnm doktorum 15 günde bir