NihanMine arastirmacianne Ankara Altındağ doğumluyum ben de ama annem izmit li babam Ordulu eş İzmitli bende burda yaşıyorum işte eşden 😂
kamileguveloztrk Melteeeem normal muayene gibi usg de ense kalınlığını ölçüyor ama bebeğin pozisyonu önemli eğer dönmezse uğraştırıyor doktoru bizimki hep sırtını döndü uğraştı baya o yüzden uzun sürdü daha sonra da kan veriyorsunuz..
Bsr_1 arastirmacianne benim de 14+4 aynı şekil göbeğim sanki dümdüz bende çok korkuyorum ters giden bişey mi var diye 🤦♀️
ZeynepAtike Bende 15.haftayım karnım çok büyüdü ama tel belirtisi o zaten henüz hissetmiyorum bakalım ne zaman hissedecem mide bulantım olmasa bende pek anlamıyorum hamile olduğumu😊
Cigdemmmm arastirmacianne 😂 bende oyle erkek goruyorum ama bakalim bizde 16.haftada ogrenicez artik nasipse 😊
Baharberber @NihanMine geliyorum tabi canım annem oturuyo doğu kışlanın orda bu aralar çoğunlukla burdayım evimden çok 😄
NihanMine Baharberber bizim de anneannemiz oturuyor Doğu kışlanın orda ay geldiğinde buluşalım 😂 iyi olur valla