Matmazell Vedatbaran onlar olağan şeyler canım benn yataktan zor kalkıyorm bazen pelvisler genişlediği için oluyor öyle şeyler ama için rahat etmicekse doktoruna sormanı tavsiye ederm 😊
Nagihantilbac Vedatbaran benimde 35 haftayım bende de oluyor canım. Ayağa kalkınca yürüyünce. Uzanınca rahatım ama. Bebek doğum kanalına giriyormuş o yüzden oluyormuş.
Vedatbaran Nur08 artık her gün yazmaktan utanır oldum valla doktora😊 ama normal dyosanz skımtı yok zaten bugün başladı ayaktykn özellikle uzanınca pek olmuyor Nur08
Matmazell Vedatbaran artk bebek biraz daha büyüdüğü için pelvise baskı uyguluyo o yüzden oluyo kuzum telaş yapıcak bişi yok 😊 bnmde ilk gebeliğim ağrıyo yani ara ara kendini öok yormamaya çalış genellikle dinlenmeye bak 😊
Matmazell Vedatbaran iş biter mi hiç canım kendini iyi hissettiğinde yapıcaksın bölük pörçük yap yani bianda girme hepsine 34+3’üm hiçbişi yapasım gelmiyo 😪 öyle yatıyorumm
Esmaozcn Herkese merhabalar 24 +2 gunluk hamileyim. Bugun sabah itibariyle sancim biraz fazla var klima acik unutmusum gece uyurken ondan dolayidir diye dusundum ama hala gecmedi bu durumlar normal mi acaba tecrube edinen var mi ?
Matmazell Esmaozcn dinlendiğin halde mi geçmedi ? Kim ne dese olmaz canım bi doktora görünmelisin bence 🙄
Vedatbaran Esmaozcn canım bnde gecenlerde terledim vantılatorun karşısında uyudum ve şiddetli bel ağrısıyla kalktım sancı gibi ağrı gibi çok çektim kaç hastane gezdim anlatamam şuan bile ağrı var buna şükür diyorum çünkü ilk şiddetli ağrı olmasında demek istediğim uzak dur klımadan vantılatordn helede terlıyken belkıde o yüzden olabilir
Esmaozcn Vedatbaran cok gecmis olsun. Benim de ilk hamileligim tecrubesiz olunca malum insan panik yapabiliyor. Peki 24. Haftanizda bu tarz sancilar yasadiniz mi? Bu haftadan sonra bu ve benzeri doguma hazirlik sancilarin olabilcegini okudum bircok yerde.