Bende doğurdum kızım şu an karşımda uyuyor meleğim günüm geçiyodu ve sancı gelmiyordu ve açılmamda yoktu her hafta hastaneye gidip nstye bağlanıp alttan baktrmaktan gına gelmişti artık doktor pzt suni sancı ile doğumu başlatıcaz inşallah işe yarar dedi çok umutsuzdu ve bende sezeryan olmaya karar verdim doktora pzt sezeryan olmak istiyorum dedim beni giydirdiler tabi bende bi panik korku elbse giydirirken bile bana bişey yapacaklar diye korkuyodum sontayı taktılar srekli kan aldılar beni hazırladılar ve ameliyat haneye aldılar içeri çok soğuktu ürperdim korkudan ellerimi bağladılar karnıma bişeyler sürdüler sonra bi iğne yaptılar kolumun yanmasıyla bayıldım sonra bi uyanmaya başladım aleyna aleyna diyolar bende sadce hı hı diyorm odaya aldlar annemle eşim bebeği emzirmeye çalıştırıyolar bende baygınım kafamı kaldrp kızıma bakamadım yavaş yavaş uyandım ama acılarla inleyrrek serumuma rahmim küçülsn diye ağrı bile katmşlar çok kötü oldum yalvarıyorm karnımdaki torbayı kaldrn diye ağlıyorm kızımı zorla emzirdim ağrılarla emzirmek bile istemiyordum yavaş yavaş azaldı ama ayağa kalkınca çok kötü oluyordum yinedee böyle iştee benm hikayemm