cydagclu lohusayim 5 gunluk bi kiz bebegim var cok sukur ama 2 gundur 3 defa rahminin ordan az az kan geldigini gordum normla bisey mi ? lutfen cok acil biseyler soyleyin
seher_unl cydagclu çocuk doktorunuza danışın hemen bence idrar yolu enfeksiyonu yada başka birşey olabilir benimde kızım var hiç böyle bir şey yaşamadık
23Zumra cydagclu canim normal birsey mi bilmiyorum ama bazi kiz bebeklerinde oldugu biliyorum cok yakinimin bebegide oyle oldu normalmis ama her bebek farklidir mutlaka doktora danisin 🙏
Nghnclkk cydagclu kan kırmızı ise sizin hormonlarınızın bebeğinize geçmesinden kaynaklı o da adet görüyor demektir kız bebeklerde bu durum normal ama kan pembe ise bebek yetersiz beslenmekten kristal olurşmuş demektir
Kelebegimmm Kız çoçuklarında oluyormuş öyle.okumuştum biryerlerde belkide burdaydı hatırlamıyorum.doktora götürmüşlerdi normal demişdi.siz yinede içinizi rahatlatmak için sorun doktora
DemetDigesu cydagclu anne karnında kız bebekler annenın salgıladıgı hormona maruz kaldıgı ıcın oluyormus bılgınıze
CeylanMinel Benimde kızım var. 4-5 günlükken kan degilde pembemsi lekeler oluyordu. Doktor yetersiz beslenmeden kaynaklandıgını sık sık emzirmem gerektigini söylemisti
butterfly4 @cydagclu gebe okulunda ebe böyle bir durum olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti, korkmayın ama yine de çocuk doktoruna götürün
butterfly4 @cydagclu gebe okulunda ebe böyle bir durum olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti, korkmayın ama yine de çocuk doktoruna götürün