Kubos1 Yarın 3 Temmuz’da Doğuma giricem saatler takılı kaldı sanki sabah 7 de yatışım yapılacak çok heycanlıyım 🙊👶🏻🤗 bana dua edermisiniz arkadaşlar
Tubabulat2018 Kubos1 insaallah sagsalim bebegini kucagina alırsın. Senin ne guzel yarin bizim 44 gün kaldi gecmiyor ins. Bhizimfe 1 gunumuz kalir😊 cok heyecenli olur insan yarin kicahinda olucak çünkü ne güzel 😇
Hyrye Kubos1 kaç haftasın Allahım sağsalim kucağına almayı nasip eylesin bi avazda kolay doğum yaparsın inşallah
Kubos1 Tubabulat2018 amin canım inşallah 😊🤲 aynen çok heycanlıyım gece nasıl uyuycam bilmiyorum 🙉🙈 zaman çok çabuk geçiyor İnan ki hiç anlamıyorsun
Hyrye Kubos1 bende yarın 37+6 oluyorum Cumartesi günü 2 cm açıklığım vardı eğer açıklık 4 olduysa yarın beni de Doğuma alacak doktorum
Kubos1 Hyrye benim sezeryan olıcak 2. Gebeliğim zaten 😊rabbim yardımcımız olsun hepimizin sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🤲
Lylknt Kubos1 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada devlette mi doğum yapacaksın
Prenslerimveben Kubos1 Rabbim ikinizede sağlık versin. Hayırlısıyla sağ sağlim kurtarsın inşallah. Sezeryan da olsa ağrısı az güzel bi doğum olsun 😊
Lylknt Kubos1 dosya hazırlığıni ne zaman yaptınız neler yaptınız kaç gün sonraya gün verdiler anlatırsanız sevinirim