Toprak34 Selam kizlar 2si de gumus kapak ama silverette en az 300se Silvermom 200e satiliyor aralarindaki fark nedir? hangisini tercih etmek lazim?
SemaAsya Toprak34 Silvernurse alacağım ben. Kuzenim ordan aldı iki lohusa peş peşe kullandılar memnunlar. 195 TL kargo dahil fiyatı. İnstagramda silvernurse.tr kullanıcı adı.
Uzimm Toprak34 ben silvirette kullaniyorum bence.ikiside gumus oldugundan ayni.mantikdir ama.kesinlikle çok iyi kreme filan hiç ihtiyaç duymuyorsun ama emzirmeye basladigin an kullanmalisin 😊
SemaAsya Bellabells Ben de indirim bekliyorum aslında. Siz hangi indirimden aldınız anneler gününde mi ?
Bellabells SemaAsya evet canım anneler günü zamanında almıştım. Daha vaktin varsa bekle.illa indirim olur.
Toprak34 Fiyat olarak silverette 100 tl daha pahali olunca diyorsun acaba neden? 😁 silvernurse e de bakim o zaman indirim takip edelim 165 tl digerlerine nazaran gayet uygun 😍
SemaAsya Bellabells Eylül'de doğumum bir iki hafta önce alıp başlamak istiyorum. Benim cildim çok hassas Behçet hastasıyım aynı zamanda hem krem hem kapak allah ne verdiyse kullanmam lazım :)
Bellabells SemaAsya yani tecrübeli anneler yaralardan zorlandıklarını söylüyorlar.en iyisi garantiye alıp önerileri uygulamak.sorun yaşamayız inşallah canım.