ekara Merhabalar. Benim doktorum bana kan testi yapmadan 3 aydan sonra kullandığım folik asite ek olarak kalsiyum ve demir verdi. Dün gittiğim doktor kalsiyum ve demiri bırakmamı onları 6 aydan sonra kullanmam gerektiğini söyledi. Onun yerine elenatal 1 kullanmamı ve yeterli olduğunu söyledi. Siz 3-5 ay arasında neler kullandınız veya kullanıyorsunuz?
ZehraAlbayrak ekara ilk uc ay folibol kullandim oncesindede 2 ay kullaniyodum. 3 aydan sonra decavit verdi. 4. aydada ferrum hausman fort verdi. Simdi bigun decavit bigun ferrum iciyorum. Basta bi test yapti sonra tekrar yapmadi
BurinTasKaradag Balık tüketenediğim için EFA DAİLY omega 3 , Pregnacare 19 vitamin içeren hap verdi. Birde ek olaral d vitamini için Devit kullanıyorum
Zulubik ekara demir ve omega 3 kullanmaya başla dedi. Ben bunları zaten en baştan beri kullanıyorum gerçi.
Zulubik ekara folik asit ile ilgili bir şey demedi ama benim bi kutu daha var. O bitince bırakacağım artık.
Nur___ ekara üç aydan sonra folik bıraktım, elenatal 1 e başladım memnunum, hatta emzirme dönemi içinde tavsiye etti, hoşuma gitti 🌼sağlık ocağı vegaferon verdi ama kullanmıyorum
Caydemir İlk 3 ay folik asit havyar ve balık hapı kullandım. Sonrasında d3 ve vinalac kullanıyorum sadece ikisi 5. Ayımdayım