Herkese merhaba. Biraz uzun olacak ama bu da benim erken doğum hikayem. Buraya pazar günü yazmıştım adet sancısı ve bel ağrısı için yazmıştım. Açıkçası yalancı sancı olduğunu düşünüyordum,hem düzenli gelmiyordu hem de çok sık değildi. Cuma akşamı tutmuştu ve cumartesi sabahı en fazla üç kere tutmuştu. Pazar günü de olunca önce ebe olan arkadaşımı aradım bana düzensiz olduğunu normal olduğunu söyledi ancak yine de içim içimi yiyordu. Sonrasında doktorumu aradım belden hafifçe vurduğunu ve zamansız olduğunu söyledim. Bir sabah bir akşam vuruyordu ve aşırı hafifti. Doktor bir nst çekilmem gerektiğini söyledi. Çok hafif olduğu için sadece merakım içim gittim. Hatta bir saat içinde o kadar geri geleceğime emindim ki. Nstde sancılar çıkmıştı doktorum şehir dışındaydı hemen serum vurup ciğer geliştirici yaptılar zaman geçtikçe sancılarım adet sancısının bir tık üstüydü. Ve tansiyonum gittikçe artıyordu. Bebeğim aşırı hareketliydi. Saat 1 olduğunda artık iyice artmıştı. Hissediyordum ve duramıyordum doktorum şehir dışından geldi. Bu arada açılmam olmuştu. Serumlara ve ilaçlara devam ediyordular ama durmuyordu ve artık ne olacağı belliydi ağrılar iyice durulmaz bir haldeydi. Saat sabah 5 te doktorum geldi ve artık benimde hayati tehlikemin olduğunu -tansiyondan dolayı- ve elinden gelen her şeyi yaptığını ama almamız gerektiğini söyledi. Dünya başıma yıkılmıştı mavi önlükleri giydirdiler ama ben hala bir umut duracağını düşünüyordum. Benim melek kuzum 33+4 ken dünyaya geldi teyzeleri. Şu an küvezde. Sizden tek istediğim bol bol duanız. Allahım bütün evlatları ailelerine bağışlasın. 🙏🏻 Sağlığı ile inşallah. 🙏🏻 Ve eklemek istediğim ağrılarınızı küçümsemeyin. Ne olursa olsun erken bir şekilde doktorunuza başvurun.