Zeynepalya Kızlar 36.haftadayim gezmeden geldik gece 3gibi uyudum saat 4siralari sanciyla uyandım tuvalete gittim ishal gibi yaptım sonrasında on dakikada vuran sancilar var ama daha çok mide kısmında doğum başlangıcımidir bu ne olur bilen varmi
Nur___ Zeynepalya bilmiyorum cnim ama üşitmüş isen ishal gibi olur, bi git acile vakit geçirip strese girme
fatossaluk Zeynepalya o haftalardada doğum olabiliyor ama dinlenmekle geçmiyorsa mutlaka dr git bekleme
smls19 Zeynepalya canım çoğu gebe de ishal Doğum belirtisi oluyormuş yanlış yönlendirmeyim ama bir doktora git yine de
Bhrkls Zeynepalya bebeğin duruş pozisyonu ne idi ¿ eğer normal duruyordu işe baş aşağı doğum pozisyonunu alırken de hareketleri yavaş olup bağırsaklardan dolayı ishal olabiliyor insan
fatossaluk Zeynepalya 10 dakikadan 5 ve 3 düşerse gerçekten doğum gerçekleşiyor diye biliyorum dakika takibi yap canım bende bekliyorum 39 haftam acilmam var ama hala gelen yok hayırlısı panik yapma allah yardımcımız olsun
Ayceyasaf Duşunu al sol tarafına yatıp takipte kal..Anlattığın kadarıyla hepsi doğuma işaret geçmezse ağrıların ritmik düzende devam ediyorsa doğum başlamıştır
elissa mide yanması ara ara çok değil bazende sık karin ağrısı saten suan çocuğu hissede mi om 18 haftaligim :( benlik bişi yoktu r degilmi
Zeynepalya Arkadaşlar doktora geldim doğum başlamış ama durdurmaya çalışıyorlar şuanda ilaçlarla eğer duzelmezsem doğum gerceklesecek
Pnrarvn Zeynepalya canım geçmiş olsun inşallah durdururlar ama korkma allahın izniyle iyi haftadasın bn 33 te senin gibi oldum şuan 35 im 36 yo bekliyoruz ilaçları kesmek için haftan süper bence