Nora Fatmabltc Anne olmak kolay değil canım.. moralini yuksek tut ve gün içerisinde kendini yor ki gece uykuya dalman daha kolay olsun.. uykun geldiğinde de uyumaya çalış saat kaç olursa olsun.. Ben şimdi uyandım mesela 😅
Melek2102 Fatmabltc dus al, odayi karanlik yap ac telefondan dizi Benim hep öyle uykum geliyo Belki ise yarar
smyyedmr54 Fatmabltc bende gece 5 kere tuvalete kalkıyorum. Sabah ezanında da uyanıyorum. Kendimi camdan atayım en iyisi 🤣🤣🤣 Anne olacaksin sen. Ne bu asabiyet. Çocuğun unutmayacak o zaman ne yapacaksın ? Olgun ol biraz!!
Fatmabltc smyyedmr54 biz olamıyoruz sen ol olgun!!! Sanki bilmiyoruz biz senin dediklerini lafa bak ne boşsun ya
Anneyimmmmm Fatmabltc bende 36 yım ama sabahları kalktığımda eyvah gece tuvalete kalkamamışım uyanamadım yine diye patlayacak gibi gidiyorum sabahları erken kalkıyorum ondan galiba canım sabah erken kalk gece rahat uyursun uykulu olunca
NihanMine Fatmabltc valla ben daha 14+2 deyim ben bile artık geceleri uyuyamıyorum deli gibi dönüyorum yatakda hiç zorlama kendini sal gitsin gündüz uyursun belki havalar zaten sıcak ılık duş al yatmadan önce iyi gelir belki 🥰