Fatmabltc Kzlar sinirlerim bozuldu 3 ten beri ayaktaym ha 3 ten once kac kere uyandığımda meçhul. Bir turlu dalamiyorum fikri olan var mi artık bunaldimmmmm. 36 haftalik hamileyim
Sophie Fatmabltc Artık 8 10 defa uyanıyorum kasıklarım inanılmaz ağrıyor yatıp dinleneyim bari diyorum yatamıyorum. Canım bu kadar sabrettik şimdi de sabredecez.Hem şöyle düşün bebek doğunca zorlanmayacaz kalkmak için😍😁🌼ağlayıp bebeğini üzme bak zoruna gider sonra annesi
Deniz0103 Çok zor biliyorum.. bende 36yım elli kez uyandım. Gündüzleri uyumaya çalışırsın biraz hiç zorlama. Aç tv karşısında yat.. insan uykusuzluktan ölmüyormuş imsomnia olunca öğrendim..
Fatmabltc Deniz0103 galiba oyle yapacagim tv karsisina geceyim en iyisi🙄babalar rahat horul horul uyuyolar
12_yil_sonra Ya yapmayın ota çöpe ağlanır mı ? Uyuyamıyorsanız bir kitap okuyun . Böyle hayat baş edilir mi
Admh Sol tarafıma yatamadigimdan sağ tarafım çürüdü artık. Bugün 37 haftamiz bitti karnım aciyor resmen çoğu gece oturur pozisyon da uyuyorum 🤦♂️🤦♂️😭
Deniz0103 Her sabah 5:30 6 uyanıyorum. Evin içinde dolanıyorum zombi gibi 😀 sonra bir daha yat, bir daha kalk.. az kaldı allahtan. Dayancaz artık yapcak bişi yok 🤰🏻
elissa ağlayıp çocuğunu neden tedirgin ediyorsun sunun surasında ne kalmış bebek doğumda da uyku yoj gene mi anlayacaksınız yapmayın yazik gunah Besmele çek ayetler kursu oku bildiğin duaları yap Sıcak süt iç rezene çayı iç papatya iç yapma çocuğa yazık
Fatmabltc Sophie ben üzülüyorum sinirleniyoruk bu bebek ikimizin ama herseyi sadece anneler yasiyor bunlari😂
Halima Fatmabltc 1yasinda bebegim.oldugu icin o kadar yoruluyorumki her zaman uykum geliyo:(((38Haftalik hamileyim
Kbr1212 Gece geç yatsam bile sabah 6da uyanıyorum zorlasam da uyuyamiyorum 🙄 daha 29. Haftadayım ilerisini hayal bile edemiyorum 🙄 zihnim açılsın dinç kalayım diye Kur-an okuyorum bende boş boş durmaktan iyidir 💛
ebrarmom08 Fatmabltc son haftalar bizim uykuya ihtiyacimiz var aslina bakrsan ama sanirim buda cocuk dogunca zorlnmiyalim diye simdiden alistirma 😌
Tufan_aras Fatmabltc gündüz yürüyüşlerini yap havalara dikkat et yatağa biraz yorgun gir sürekli oturma geç uyuma geç saatte çay kahve vs tüketme tavsiyelerim bunlar