Hulyalp Meliikeesnsy yok bacim yaa hic alisamadim asla benlik bisey degil. Sise bitene kadar akla karayi seciyorum. Genelde cok susadigimda aciyorum ki zorla iceyim 😅
Meliikeesnsy Hulyalp Allah Allah valla benimde kocam içerken ıy falan yapıyordum tatsız tuzsuz tuhaf birşey diye 😄 şimdi bana öyle güzel geliyor ki tadı anlamadım niye böyle oldum😂
Bellabells Meliikeesnsy içindeki mineraller açısından faydalı.ama sodyum oranı az olanlarından iç.sodyum ödem arttırıyor.çok ta içmemek lazım
23Zumra Meliikeesnsy faydasi var icinde magnezyum oldugu icin ben gunde en fazla 2 iciyordum 3 biraz fazla geldi bence 1 veya 2 icmen yeterli bende normalde sevmezdim hamilelikte tadi farkli geldi 😊
23Zumra Meliikeesnsy kesinlikle tuz kulanma canim hatta hamielik doneminde yapabildigin kadar aza indir cunku cok odem yapiyor
Nora Meliikeesnsy Tansiyonun yüksekse doktora danış.. vr odem açısından da pek yararli değil tuzlu olduğu için Yani kimine yararlı kimine zararlı Benim tansiyonum üst sınırda olduğu için içmiyorum.. ara sira bacaklarimda ağrı olduğunda içiyorum o zamanda icine limon sıkıp da iciyorum (limon tansiyon düşürüyor)
Meliikeesnsy Nora Vallahi şuana kadar çok şükür herşeyim çok normal gidiyor , kan , demir , tansiyon ve çok şükür ki hiç şişmedim ödem de oluşmadı bir karnım var oda zaten top gibi 🤦
Ecmelinannesi Meliikeesnsy doğrudur haklısın bende ilkinde öyle duydum sonra doktoruma dedim içebilirsin dedi günde bitane içme şartıyla
Meliikeesnsy 23Zumra hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana , tuzu bıraktım zaten o yüzden ödem şişkinlik çok şükür hiç birşey olmadı
Meliikeesnsy Hulyalp 33 olduk tam 🤲 ay maşallah , cinsiyetleri ne ve senin doğum belli olmuştur ne zaman
GulsahMulayim Meliikeesnsy faydalı faydalı 🥰 hem magnezyum açısından çok faydalı, dişlere çok faydalı ve bebeğe kilo yapan en güsel şeylerden birisi 🤩 ama meyvesiz sade iç kuzumm. Şade içmekten sıkıldıysan içine kendi meyveni kendin koy, bana öyle demişti doktorum. 💙
Meliikeesnsy GulsahMulayim Kız maden suyu zaten sade 😂 sodalar meyveli , yok valla içtikçe daha da içerim de fazla de şey yapmak istemiyorum iki ile günü bitiyorum😄
23Zumra Meliikeesnsy aynen bende de olmadi suan 38.3 haftaligim son 2 haftada artik dayanamadim biraz kulanim dedim ayaklarim balon sakin benim düştugum hataya dusme
Hulyalp Meliikeesnsy sagol canim biri kiz biri erkek 1 tane de oglum var 7 yasinda. Insallah yarin son kontrol. Cuma gunu en son persembe diye konusmustuk doktorumla bakalim yarin ne dicek. Kan fapan vermistim anestezi sekli konusulacak🙈 senin bebisin cinsiyeti ne?
Rbs111 Meliikeesnsy canım maden suyu nasıl içiyorsunuz derdim insanlara . Hamilelikten sonra öyle bir canım istiyor ki . Ve sağlıklı olduğunu da öğrendim ama sade. Her gün içiyorum kramplara iyi geliyor
Meliikeesnsy Rbs111 işte insan sevmese de biraz psikolojik olarak içiyor bebeğe kilo aldırıyor diyorlar sağlıklı diyorlar öyle olunca da içiyorsun 🤷