minnakdeniz Herkese iyi sağlıklı geceler :) Haftamdayım 19. Haftam da (detaylı ultrason) bağırsak parlaklığı görüldü ve fetal DNA önerildi, 2li ve 4 lü taramalar temiz çıktı - fetal DNA için bir çok laboratuvar ile görüştüm bir kaçı 18. Haftadan sonra net doğru sonuç vermez tarzından konuştu bazısı 24. Haftaya kadar doğru sonuç alırsınız tarzında konuştu. Doktor bir arkadaşımız bağırsak parlaklığı tek başına bir şey ifade etmez endişe etmeyin dedi. Uzatmadan, kime ne sorsak farklı bir şey söylüyor. Kime inanacağımızı şaşırdık ve bu çok fazla strese neden oluyor :/ biz bu detaylı ultrasonu birde uzmanına yaptıralım istiyoruz. İzmir de tavsiye edebileceğiniz perinatoloji uzmanı arıyorum.
yapito minnakdeniz siz nerede yaptırdınız detaylıyı? Ben de Fuat Akercan’a gideceğim detaylı ultrason için.
Dlygnr Alarasel yani dk yok özel gibi bakmalarını istiyosaniz bakiyolar tabi.ama gerekli herşeyi söylüyorlar ve ilgililer ben memnunum çok kalabalık bi hastane.bende mecburiyetten gidiyorum ama sıkıntı yaşamadım hiç.
Alarasel Flzaydn genelde bütün devlet hastnelerinde 5 dk bile bakılmadığını biliyrm herkes o şklde dyo yani ondn sordm bide cenk bey neden kendisi yapmadı o da perintolog
Flzaydn Alarasel bazi genetik testler yapilmasi gerekiyodu özel oldgu icin fiyatlar yüksek diye testleri orda yapmami önerdi en iyisi orasiyms
minnakdeniz yapito selamlar, henüz gitmedim. Cenk beyi çok kişi önerdi. İnternet yorumları da olumlu içim ısındı sanırım ona gideceğim.