Ascvk Sarikis ben normal Doğum istiyorum açıkçası ama bi kaç rahatsızlığım var inşallah sıkıntı olmaz doktorum o durumlar yaşanırsa sezaryen alır
Haliagaoglu 38+2, 15 temmuz muhtemel doğum tarihi ama her an her şey olabilir 1 haftadır 1.5 cm açıklıkla geziyorum tık yok 😊 bir an önce gelsin istiyorum artıkkk 😌🤗
0987654321 Hs20 benimki de 34+6 8 ağustos dedi doktor ama temmuz sonu doğuracak gb hissedyrm ve sabahtan beri sol kasığım cok agrıyo bacağıma kramp gb bsey girdi bide
Hs20 0987654321 sorma canim benim iki haftadir ole bana da ole geliyo max 2 3 hafta icinde dogurcakmisim gibi geliyo 😁😁
0987654321 Kızlar bisey sorcam yarın 35 haftalık oluyom bugun cok kötü sol kasığımda sancı var kıpırdamıom bile bacagıma kramp girmiş gibi neden oluyordur sizce
Yigitalpinannesi Nesrin19 39+1 9 temmuz dogum oyle gozukuyo ama bende en ufak bi belirti bile yok doguma dair.
NihanMine busrakaan en son gittiğim de bakmadık da haftaya gidicem inşallah belli olur çok heyecanlıyım 😂 rüyam da ikidir kız görüyorum babamız da kız diyor ama içimden de erkek geçiyor çok karmaşığım 😂