Mom72626 Nesrin19 30+5 haftalık hamileyim normal de Doğum 5 Eylül 🤰🏻. Ama Sezeryan olacağı için 26 Ağustos allah nasip Ederse ❤️🙏🏻🧿
Melihadur Nesrin19 31+5 Doğum 27 Ağustos gözüküyor ama bana Eylül gibi doğacak gibi geliyor benim doğurmak istediğim tarih de 19 Ağustos 😂😂😂😂
Deniz_ruzgar 36+1 haftalık hamileyim muhtemelen 15 yada 17 temmuz doğum kesin tarih yarin belli olacak. (Sezaryan olduğu için erken alınıyor bebek)
Cemreberil Hayırlı geceler bende 32. Haftama girdim ağustos sonu diyordu doğumu doktorumuz ama insulinimiz düşüyor bebeğim büyük suyumuz fazla olduğundan 35 den sonra heran alınabilr hepimizin hakkında hayırlısı mevlam kucağımıza almayı nasip etsin
Ascvk Nesrin19 24 haftalık ve 22 ekim doğum 🤦🏼♀️ Tabiii sezaryen olursa kaçıncı haftada alınır bilemem 🤷🏼♀️
Mom72626 Mutluhamis 19 Ağustos erken değil mi canım ? Ben 22 Ağustos istedim benim de Eşiminde Doğum tarihi 22 diye doktorum bana o zaman tam 37 hafatlık oluyor erken almam dedi. 26 Ağustos olur o zaman da 38+4 olacak ideal dedi 🙄🙄