TazecikAnne22 Fatmanurozgr Yok canım yanlış hesaplanır olabilir He bende inanmamıştım aslında batıl diye düşünmüştüm ama kendi doğumumu bile annemde hesapladım gerçekten doğru çıkıyor 😂 şaşırtıcı 😊😊
Karakuzuu Fatmanurozgr ooooo sende bendensin demekki Rabbim sağ Salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
Nesliiiiiiiii TazecikAnne22 banada herkes ama herkes kız diyor şuana kadar hiç erkek diyen olmadı haftaya kontrolüm var inşallah öğrenicez bakalım bende kız hissediyorum artık hayırlısı olsun😊😊
TazecikAnne22 Fatmanurozgr Ben yarın öğreneceğim inşallah gösterirse hanımlar ama şöyle bir durum var bende 😂 bugüne kadar belkide 50 kişinin 45i erkek diye tahmin ediyor her gelen bence senin oğlun olcak diyip duruyor. Babam ve kardeşimde rüyalarında bi erkek evladım olduğunu görmüşler ama ben nedense kız gibi hissediyorum ve hesaplamalarımda da kız çıkıyor 🤗 çok merak ediyorum gerçekten benimki ne olacak 😂😂
Fatmanurozgr TazecikAnne22 Ben rüyamda erkk görmüstm ve onun dısında herks kız dedigi İcin otamatk kafa oraya yer etmişti ama erkek 😁 Gönlnzden geceni nasp etsin Rabbim 🙏
Htc_orhn TazecikAnne22 kardeş bana da bakar mısın kız dedi doktor ama emin de olamadı 😊 Doğum tarihim 25.05.1992 son adet tarihim 12.02.2019
TazecikAnne22 Nesliiiiiiiii Yaş 29 hamile kaldığın ay şubat değil mi Hayırlısı olsun bu arada canım sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil 😊🤗
Nesliiiiiiiii TazecikAnne22 ay yok hamile kaldığım ay mart en son adetim 26 şubatta adet oldum ondan snra yok mart ayı hamile kaldım😊😂 bide şimdi bakın bakalım😂
TazecikAnne22 Fatmanurozgr Tabi bana herkes erkek erkek diyordu ben böyle geçen haftaya kadar felan hep kız imkansız gibi diyordum ya ne bileyim böyle herkes erkek diyor rüyalarda erkek çıkıyor felan insanların düşüncesi gerçekten etkiliyor yani sorarlardı anneler hissedermiş ne hissediyosun diye bişey hissedemiyorum erkek olacak herhalde derdim ama şimdi daha çok hissediyorum ne bileyim umudum var kız gibi sanki 😊
Hamzatice Benim son adet tarihim.07.01.2019 doğum tarihim.28.02.1987 benim neyim olacak bilen varmi kizlar suan 6 aylik hamileyim,renklide ultrasonada girdim 2 doktorda ayni seyi soyledi bakalim sizin tahmininiz tutucakmi
Nesliiiiiiiii TazecikAnne22 evet evet öle😂yani son adet olduğum tarih 26 şubat 6 gün sürüyordu martta adet görmedim yani o ay hamile kalmış olmuyormuyum zaman çizelgesindede martta rahme tutunmuş gözüküyor😂
Afra34 TazecikAnne22 bana da yardımcı olur musunuz 😊 27 yaşında hamile kaldım 30mart son adet tarihim yani 3.ay😄😄
Nesliiiiiiiii TazecikAnne22 hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinlerde önmli değil😊haftaya öğrenirsem sizede yazcam bakalım😊