Ozgebudak Hanimlar merhaba bugun bebisimin kiz oldugunu ogrendik cok mutluyuz :) sunu sormak istiyorum 16+6 dayim doktor once bebegin basinin boyutuna bakti 17+6 cikti onden gidiyor dedi ama bir sorun yok dedi diger yerleride onde cikti 17+3 falandi diger olculer. Bu tarz bisey yasayan varmi ben cunku ikili test uclu test istemedim. Ense kalinligina bakildi sadece normaldi o kafasi onden gitmesi bir sorunmu sizce
Pinkbabe Ozgebudak Dun benimde 17+3 te bas cevresi 19+6 cıktı karın 19+2 cıktı boyu da 19+4 cıktı hic bir sıkıntı yok çok şükür reglim bitince hemen hamile kalmışım erken yumurtluyorum ben ona bağlıyor doktorum aynı zamanda da gelişiminin de iyi olduğunu söyledi endişe etme canim olabiliyor yani
espalp Ozgebudak sadece başının değil karnının fl kemiğin de uzun ölçülmesi bebişinin birazcık iri olduğunu gösteriyor 😍 dün benim oğlanın kafası da 3 hafta önde çıktı hep 2 hafta civarındaydı. Sonra karnını kemiğini ölçünce hepsinin benzer olduğunu söyledi doktor bu yüzden endişe edecek bi şey yok dedi🙏🏻
Semooshh 1.2hafta önde yada geride olması genelde sorun olmuyo ilerleyen haftalarda dengeleniyor. Ölçümler birebir de olmayabiliyor ultrasondan ultrasona da değişiyor yani Sorun yoktur içinizi ferah tutun Hayırlı olsun Sağlıcakla grlsin🌺
Ozgebudak MeltemAsel boy kilo olarak hoc aormak aklima gelmedi hafta olarak soyledi doktorum bebegin masallahi var dedi sadece :)
MeltemAsel Ozgebudak anladım önden gitmesi normalinden kilolu veya uzun olacagı anlamına gelir genelde. Asırı önden gitmesi pek iyi olmaz tbi ama sennki güzel rahat ol bence. Yegenim 2 hafta önden gidiyordu maşallah 4 kg dogdu. Bnm kızım haftasıyla uyumlu gidiyordu 3 kg dogdu bunun gibi.
mervetari4 Benm bebeğim hep 3 hafta önde gidiyordu, doktor kilolu oldğndan oyle demisti , 37+4 de doğum yaptm ama en sonki ultrasn muayenesnde 40 haftalk cikiyordu😊 simdi 6 günlüğüzz 😍😍👶
Deletedmom0065 Benimde sormak istedigim bir sey var son adet tarihime gore geç dollenme yaşamışım adetim zatem hep düzensizdi de . Acaba dogum tarihi bebegin son adet tarihine gore mi yoksa ultrason da ki gelişimine gore mi ayarlsniyor ?
Deletedmom0065 mervetari4 anladim benim son adet 27 şubat ama gebeligim 23 martla uyumlu. Acaba nasil ayarlanacak o yuzden merak etmiştim :/