Elfsrkn LeylaCan canım magnezyum ilacının adı ne, bende kullanıyorum da kullandığım halde bazen bacaklarım ağırıyor. Diğerini hiç denemedim bende soğuk suya tutuyorum ama onu da denerim daha çok şişerse (:
espalp Elfsrkn bence de kuduruk oğlan olcak benimki 🤦🏼♀️ Babasının yaramazlıklarından herkes yaka silkermiş biz de benzer şeyler yaşıycaz galiba 😂
Elfsrkn Refianur kilosuna göre mi önde oluyor canım, neler yiyorsun 🤗 MaşaAllah Allahım sağlık sıhhat versin inş
Sultanemre Refianur bende 24 haftalıkken gittim 820 gramdı canım benimkide 1 hafta önden gidiyor senin gibi 😂
Refianur Elfsrkn ölçülerne göre ondeymıs canım tabı kılosu da o şekilde 🤭 günlük süt kuruyemiş muz yiyorum🤭 amin sagol kuzum
Elfsrkn Refianur ben hüç süt tüketmiyorum artık içeyim vari şu cam Şile sütlerden mi canım üzerine günlük yazan
1Tecrubesizannee Elfsrkn 25+5iz karnimiz isleri yapmamixa engel oluyor ve gic birşey yapasim gelmiyor oturunca belim cok agriyor ayaklarda sisme simdilik yok şükür iyiyiz 775 gramiz ayda 1 gidiyoruz kontrole :)
Elfsrkn 1Tecrubesizannee 1Tecrubesizannee benim karnım çok az (: umarım benim de kilosu iyidir çok merak ediyorum ne kadar oldu. 22 hastalıkken 500 gr dı