Melisasaa Selamlar 🙏🏼 Doktorum vinalac önerdi ve doğurana kadar kullan dedi , aranızda kullanan var mı? Varsa iyi kötü yanlarını yazabilir misiniz ?
Skbn01 Melisasaa ben kullanmıştım içinde bütün vitaminler var onu kullanırken folik asit kullanmana bile gerek kalmıyor,özel bir ilac zaten doktorlar yazmıyor. Güzel bir ilac..
Frida-kahlo Melisasaa için rahat rahat kullanabileceğin en kaliteli ve rahatlatıcı vitamin. Rahatlatıcı diyorum çünkü içinde probiyotik mevcut. Kabızlık sorunu yaşamadan gebeliğimi geçiriyorum. 8 haftalıktan beri kullanıyorum 33.haftadayım. Ayrıca vitamin ve mineral değerlerini diğer sağlık ocaklarının yazdığı tarz vitaminlerle kıyaslamanı tavsiye ederim o zaman bile verdiğin her kuruşa değdiğini göreceksin.
Muhendisanne Melisasaa merhaba, ben de kullanıyorum. 3. Ayımızda başladık. Şuan 32. Haftadayız. Devam ediyorum. Bi yan etkisi olduğunu görmedim doğrusu, hatta iştah acıyor.. içeriğinde bir çok minarel bulunduruyor.
Mervemim Melisasaa bnde kullanıyordum 12. Haftada folik asiti bırakıp vinelac başlamıştık 34 de de vinelacı bıraktım suan hiç birini kullanmıyorum
Sheagle Merhaba, bende 3 aydır kullanıyorum bu vitamini. Probiyotik desteği de olduğundan kabızlık problemine de iyi geliyor Midemi rahatsız da etmedi diğer vitaminler gibi, tavsiye ederim Kadın doğum doktorum yazmıştı.
Fasulyem22 Frida-kahlo günün hangi saati alıyorsunuz bende kullanıyorum ama kabızlığa bir faydası olmadı
Frida-kahlo Fasulyem22 kabızlık çok yoğunsa fayda etmeyebilir probiyotik o hormonlarla alakalı olabiliyor.ama diğer multivitaminler çok çok daha zorluyor bağırsakları.yoğun kabızlıkta Dupalac yada magnesie calcinee öneriyorlar genelde. Doğum yaklaştıkça hemoroidim tavan yaptı kabız değilim de daha sıvı halde yapabilmem için bana ikisini dönüşümlü kullandırıyor doktorum. Siz doktorunuzla bir görüşün.
Gulsah7171 Melisasaa bende kullandım mükemmel. Hatta ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor 🤗içinde probiyotik oldugu için kabızlık yapmıyor