2602_ilkas Kızlar beneto BT 540 marka bebek arabası kullanan yada alan varmı. Fiyat olarak uygun geldi kalitesi ve kullanımı nasıl acaba ?
btltml2018 2602_ilkas bizde onu aldık görüntüsü kalitesini çok beğendik fiyatı zaten piyasa fiyatlarına göre gayet uygun kolaylıkla kapanıp taşınabilir çok hafif diğer arabalar gibi ağır değil
YudummBall 2602_ilkas o markasının 561 i cok güzel ama 540 modeli üretim hatası varmıs o modellerde bilginiz olsun
Mutire 2602_ilkas canım beneto tavsiye etmiyorum kullanmadım ama olumsuz şeyler duydum bide bunun fabrikası batmış mi ne muhatap bulamazsınız herhangi sorunda diyorlardi
Fatmabltc Ben aldım Canım bizim sulale kullaniyor cok memnundular bende aldim bakalm guzel kullanisli duruyor
2602_ilkas Fatmabltc Bir kaç yerde bebek arabadan kayıyor sürekli falan gibi olumsuz yorumlar okuyunca tereddüt de kaldım bende canım
kyr9324 Evet ya bebek arabadan kayıyor diye bende çok yorum okuduğum için vazgeçtim bu modelden.Yoyko luxury düşünüyorum şuanda.
Kumperisi Çok şikayet geliyomus o arabadan dün bende toptancisiyla görüştüm satmiycam dedi artik surekli tamire getiriyomus alanlar
YudummBall Merve3 tekerleklerinden kaynaklı üretim hatası varmıs bunuda satan kişi söyledi garantiye yollandıgında artık kabul edilmiyormus bile ona göre istiyorsanız veriyim dedi
Tugraveannesi 2602_ilkas aldım memnunum fiyatına göre bence gayet iyi iyiki yorumlara aldırış etmemişim nenkdr olumsuz yorum olsa da kendi bildiğimi yapmışım
Mervenr Tugraveannesi bende almayı düşünüyorum da kararsız kaldım olumsuz yorumlardan ötürü düşünceniz hala aynı mı memnun musunuz ve hangi modelini aldınız acaba