SelmAlper Arkadaşlar merhaba bir erkek oğlumuz olacak eşim Efe ismini çok istiyor ama benim içime hiç ısınmadığı için istemedim Kayra ismini bende istedim onunda biraz içi ısınmış isime sizce hangi isimi seçmeliyiz bu konuda yardımcı olursanız🥰🙏😂
Zhrerzlp SelmAlper Merhaba benimde oğlum olucak inş.ömer kaan ismi .Kayra güzel isim .efe çok yaygın artık demode oldu birde kaç tane efe tanıdıysam hepsi aşırı yaramaz aynı isimde olan çocukların da benzer karakteristik özellikleri olurmuş eşinizi Kayra ya ikna edin derim sevgiler. 😊
RabiaGlck SelmAlper Efe cok kısa iki isimle kullanabilirsiniz. Kayra yı bende beğenirim de unisex isim sanırım hem kız için hem erkek için kullanılıyor. Yani ilerde cocuğunuz var mı ismi ne diye sorarlarsa kayra dediğinde kız mı erkek mi diye soruyla karsılasabilirsin
SelmAlper Yasemin345 iki isim istemiyoruz canım soyad baya uzun olunca çocuk zorlanır diye bende efe istiyorsan yağız efe olsun dedim onu da istemedi 🙄
YasemenKaan Benim de oğluşum olacak insallah🙏 Biz de henüz karar vermedik ama aklımızdaki isimlerı yazayım,belki size de fikir olur. Kaan,Çağan,Çağın,Ekin,Toprak ve Ozan😀
SelmAlper YasemenKaan evet canım hepsi çok güzel ama eşim hiçbirini beğenmedi bende hepsini söylemiştim ilk başta ekin hariç toğrağı bende çok istedim ama istemeyince koyamıyoruz 😂
SelmAlper Zhrerzlp çok teşekkür ederim ikna oldu gibi çünkü hiçbir ismi beğenmiyor 😂 efe deyince şişman şımarık çocuklar geliyor benim aklıma 😂
SelmAlper RabiaGlck evet kızlarda da kullanıyorlar ama bana göre erkek ismi olarak daha iyi duruyor gibi kız ismi olarak neden koyuyorlar anlamış değilim 🤨
Aysaa Kayra söylenirken çok kaba çıkıyor sanki. Efe daha kibar hatta bizde efe koyacaktım sonra mete ye çevirdik😂😂
SelmAlper Aysaa mete ismi de çok hoş ama etrafımızdakilerin çocuklarının adı da olunca isim kalmadı bizim çocuğa 😂