Minikbebis Haftadayım kızlar sol tarafımdan ayağıma vuran bi kasılma var yürümemi etkiliyor neden olabilir yaşayan var mı
busubusu Minikbebis kalçadan mı giruo canım siyatik diyolar halk arasındada kengi diye bilinir bilirim o acıyı doktoruna söyle magnezyum kalsiyum flan kullan bide üşütme soğuktanda oluyo
Seroo91 Minikbebis kuzum Allh yardımcın olsun hamıle kalmazdan önce vardı 37. Haftadayım şuan sana anlatamam o agrıyı geçmiyo aksıne artıyo doktoruna danış
Melekmehmetmadan Canım seni üzmek istemem ama 😭malesef senin haftalarindayken başladı şu an 29 olduk hala geçmesi ne uyuya biliyorum ne otura sütte içiyorum sodada magnezyum da kullanıyorum malesef nafileeeee🙈🙈🙊🙊
Minikbebis Melekmehmetmadan yürürken beni zorluyor ya sanki iki haftada çok büyüdü gibi bebiş doktorda iri olcak felan dedi acaba ondan mı kine demir eksikliğim var ama ara verdik hapa bulantıdan dolayı
Minikbebis Seroo91 haftaya kontrolüm var söyleyeyim ya kilo değildi karnım büyüdü baskı yapıyor sanırım bulantılar bitti oh derken şimdide bu😭