Ozge03 Esim yolda kizlar dr a gdicez. Meraktan öluyorum suyum geldi heralde her yerim islandi fakat ic camasirim kirmizimsi bi renk oldu nedendir acil cvp verin kotu bisi mi var
AygyulSina Ozge03 kotu bisey yok kuzum kirmizi gelmesi iyi bisey hatta bebegin kakasini yapmadigi anlamina gelir benimde oyle olmustu bunu bizzat ebe soyledi
AygyulSina Ozge03 nisaninla karisik geliyor rabbim bi avazda kurtarsin sonra rengi normale donuyor sakin ol guzel haberler bekliyoruz hadi bakalim
Esuyum38 Ozge03 kaçıncı haftadasınız hayırlı doğumlar olur inşallah mutlu haberlerinizi bekliyoruz 😊 su ve nisan aynı anda gelmiş olabilir
AygyulSina Ozge03 korkma cnm acikligin varsa dogurursun yoksa beklerler yarini bulabilir dogurman suni teklif ederlerse hic korkma okadar anlatiklari gibi degil zor sancilar doguma 5 6 saat kala geliyor
Ozge03 AygyulSina ilkini de 40+5 de hc belirti olmadan suniyle dogurdum cnm. Korkmuyorm nedense suniden 😊 allah yardimcm olsun 5 dklik yolum kaldi 🙏
Ozge03 AygyulSina yatisim yapildi cnm. Suyum dediginiz gibi nisanla beraber gelmis. Nst de sancilarm var ama bnm hssettigim bisi yok. Kendi sancilarimi bekliycekmsiz. Duruma gore suni sanci verilcekms cnm. Bana dua edin acilmam olsun. Dha yokmus acilmam
Ozge03 AygyulSina suniye gerek kalmadan kendi sancilarim geldi cok sukur🙏 acilma biraz yavas ilerlese de 4 cm den sonra belden ignemi vurdular. Suan sancilarim nst de fazlasiyla var. Insallah 2-3 saate dogururmusum.😊🙏 5 cm olmus açıklığm. Oglusumu bekliyoruz 💟
Gulgulcan Ozge03 Allah yardımcın olsun canım inşallah tek avazda kucağına alırsın miniğini sağlıkla gelsin