Duygu19031903 Kızlar benim tsh 0.7 çıktı 11 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi 3 falandı. Dahiliye ye gittim ilaç verip vermemek konusunda kararsız kaldı. Daha bi test yaptı onun sonucuda 10 gündür çıkmadı . Sizinde böyle bisey oldumu
Nigdelianne Duygu19031903 benim.hamile olmadan önce 0.1 çıkmıştı ultrasyondada gözükmüyordu sintigrafi çekildi orda da çıkmadı vücudumda enfeksiyon olduğu için böyle çıktığını söyledi endokrin doktoru. 2 Ay sonra hamile olduğumu öğrenip gittim tag 11.57 çıkmıştı
bebegimibekliyrm Duygu19031903 benim de ayni şekilde oldu, tiroitimde nodül olduğu tespit edildi yarin biyopsi olacağım
dryadx Duygu19031903 malesef bende de öledi xnm benim ki daha da düşüktü hatta doktor keşke tsh ı düzeltip hamile kalsaydın dedi ama sürpriz oldu gebelikte sonra ilaç verdi endokrin doktorum bence bir endokrine görün derim !
Duygu19031903 Nigdelianne bana kan tahlili falan yapıldı enfeksiyon yok ama idrarımda var ondan olrmuki?
Duygu19031903 dryadx gebelik öncesi böyle bi sorunum yoktu canım. Hatta 2 ay öncesi çekildim çok güzeldi. Hamileyken çıktı yani. Ama hamilelikte oluyomus öyle normalmis diyolar?
Nigdelianne Duygu19031903 vücuttaki enfeksiyondan yakın zamanda saç boyadıysan ve yakın zamanda emar çekindiysen öyle oluyormuş öyle demişti
dryadx Duygu19031903 evet evet gebelikte artış oluyor benim trodi , nodüller,gögüste bir kaç tane kist 😱 hepsi gebelikte çıktı ... ama dediğin gibi normalmiş