Hhaazrgn Kızlar 31 haftalık olduk bi kac haftadır bebek titreşim gibi bisey yapıyo istemsiz gibi sanki cok anlatamadım ama 🙈 hareket ederken arada bi titresim oluyo kısa süreli telefon titresimi gibi normal defilmi acaba diye düsünmeye basladım
Demet71 Hhaazrgn irkilip uyanıyormuş gibi karnımı titretiyor aynen 🤣 ben de merak ediyordum noluyor diye. Tekmeden çok yer değiştirmeleri hıçkırıklar ve bu titreşimler var artık biz de 31. Haftadayız. Yalnız değilmişim sevindim
sydtns Hhaazrgn bendede oldu 32. Haftada birkaç gün böyle titriyor gibiydi soracaktım doktora unuttum ama aratmıştım normal deniyor 😄
ozlemree Hhaazrgn bndede oluor arada ☺️ uyanıor mu acaba rüya görerek 😁 bazen de tık tık tık die bikaç dk hareket edior. Hıçkırıor die yorumladım ☺️. Kontrollerde gayet saglıklı o yüzden takmıorm kafaya hareketlerini ☺️ 31 im bnde
bilnazo68o Hhaazrgn hayirrr bendede cok oluyo :D:D göbek kordonunu salliyor diye biliyorum bende. Ama korkulcak bseu degil
Hhaazrgn bilnazo68o acaba gercekten kordonmu sallıyo ki 😂 bi problem olmasında öle seyleri hoşgörebilirim 🙈😂
Ecmelinannesi Hhaazrgn kız o icerde kendine oynuyor 😂😂korkulacak bisi yok tam tersine güzel bisi oyy yerim onu
Hhaazrgn Demet71 ayyy bunlar cok komik gercekten sükür içimmrahatladı noluyo diyodum kendim gibi sinir krizlerimi geciriyo ki diye 🙈🤣🤣
Hhaazrgn sydtns ben sürekli yapınca dikkatimi cektide normal mi degilmi bilemedim kontrolede var normalse problem yok iyi o zaman bide doktor en son bi hafta geride demişti yediklerime daha fazla dikkat ettim yaramadı heralde benim cocuga dedim 😁
Hhaazrgn Canoglumbenm bende öyle biliyorum oda arada oluyo kalp atısı gibi düzenli atıyo sadece bende mi ki acaba dedim bide 😊