SemaG Lelo magnezyum hap kullanıyordum kasılmalar falan için etkisinide gördüm ama yutmakta çok zorlandım doktorum bırak ozaman artık onun yerine soda iç dedi. Günde bir tane içmek iyi olur sanırım
Deletedmom0032 Lelo benim doktorum içebildiğin kadar iç Bi zararı yok faydası var dedi ama sade olmak şartı ile
Melleeeek Lelo ben günde 2 tane içiyorum canım bi zararı olmadı kemik gelişimi kramplar için falan çok iyiymiş
Zeydo Benim doktorumda günde 1 tane içebilirsin ama markası önemli demişti sebebini hatırlamıyorum açıkcası. Eve ne alıyorsunuz dedi kızılay dedim tamam olur dedi
Didemocak Lelo günde 1 tane ôneriyorlar içerisinde magnezyum var şu anda erken ama ilerleyen zamanlarda kasilmalariniz olacak o yüzden şimdiden icmenizde fayda var
Yuilsa Magnezyum oranından bebeğin gelişiminde çok etkili ben ilk gebeliğimde kullandım gergin btane içiyordum içerisindeki tuz oranları çok yüksekmiş doktorum yasakladı
Annesininaminesi Lelo canım bende içiyordum ilk aylar hele daha çok ama istem dışı 😂canım felaket istiyordu şimdi içmiyorum diye bacağıma kramp giriyor 😞