Nur9286 Bebeğim sanki çıkacakmış gibi hareket ediyor ve hareket ederken kasığımda çok hızlı ve acı veren hareketler ile çok korktum hiç böyle yapmazdı 22+5 im böyle olan var mııı ayaklarımda buz gibi oldu birden🥺
Pnrarvn Nur9286 canım imkanın varsa nstye git bendede aynı sorun oldu doktorum sorun yok dedi muayne etmeden sonraki gün kanamam oldu nstde sancım çıktı 33+4 üm ben ciğer geliştiriciler ilaçlar serumlar durdurduk bende serklajda var ama yinede bir kontrol ettir
Zmrtbdk Nur9286 35. haftanın içindeyim.Artık kaburgalarıma,mideme,idrar torbama nereye denk gelirse 😅 Hareketli bir bebektir canım ama büyüdükçe kuvvetleniyorlar,yer de daralıyor.İş daha da zorlaşıyor.Hazırlan.😅
Nur9286 Duyguseko yok kanamam Yok şükür ki ama çok aşırı hızlı hareket ediyor ve kasığımda olduğu için çok acı veriyor
Snlevrn06 Nur9286 korkma ilk haftalarda olduğu icin sana öyle gelio benimde öyleydi simdi daha fenayım 33 haftaligim daha çıkmadı yani şimdide bi yeri yırtıp çıkacakmış gibi hissediyorum😂
Nur9286 Snlevrn06 hiç böyle birşey başıma gelmedi çok hızlı ve aşağıda hareketlerini hissettiğim için korktum ve canımı çok yaktı ilk defa bugün 🤭🥺
Pnrarvn Nur9286 rahim ağzımda dikiş var erken doğum yapmamam için önceden kayıplarım olduğundan dolayı
Nur9286 Lamelif bilmiyorum ki Bebek de acayip darbe vurdu bi yorum yapamıyorum ne desem yalan olur sanki Doğum sancısı gibi ama değildir öyle olsa kanama felan birşey olurdu🙄
Nur9286 Zmrtbdk İnan ben zaten sıkıntılı geçirdim hamileliğimi 2 ay hep yattım çok bulantım oldu 15 inci hafta da başladı zaten harekete o günden beri Maşaallah diyeyim çok güzel hareket ediyor ama bugün ayrı bir darbe gibi oldu 🤭
Nur9286 Snlevrn06 varlığını Bayadır hissediyorum zaten canım bugün ilk defa çok şiddetli hissettirdi sağolsun minnakım🥰