Kubrakocerr Merhaba Kızlar çık sabırsızım hemen büyüsün istiyorum sadece göbek deliğimin altı yumruk kadar şiş ne zman büyücek ki😍
Ozican Kubrakocerr benim 12.haftada çıktı ben 46 kiloyla hamile kaldım biraz kiloylada ilgili sanırım bu
Kubrakocerr Thecrown Evet bide öyle diyolar acaba benim nasıl olacak çok sabırsız bi şekilde bekliyorum 😂
Elif_nuryildirir01 Kubrakocerr canım bende 11 haftalık ama karnım cıktı gören gormeyende 4 5 aylık sanacak🙈🙈🙈😂😂😂😂
Kubrakocerr Elif_nuryildirir01 ya benim de baya karnım var ama o bebek değil eminim😂 sadece göbek deliğimin altı yumruk kadar sert ve şiş😍
Elif_nuryildirir01 Kubrakocerr aman boşversene hamileyiz biz belli olsun göbek veya bebek sonuçta tatlis bi anneyiz ne de olsa😂🙈❤
Kubrakocerr Elif_nuryildirir01 Orası öyle tabi ama insan biran önce cinsiyet öğrenmek istiyor hareket hissetmek istiyor 😍 istiyor da istiyor yani😂
Esrabrhkl Kubrakocerr oooooo biz acaba ne zaman büyüyecek diye diye sabirsizdik. Şimdi 35 haftalık olduk göbekten önümü göremiyorum:)))) büyür annesi zamanla