Uzunyolculugumuz Hanimlar aslinda biraz cekiniyorum ama bi yandan da uzuluyorum kendimi bildim bileli gogus uclarim yok 14 haftalik hamileyim ve dogurunca bebegimin emmemesinden tedirginim bi onerisi olan var mi yada doktoruma soylemeli miyim
defne55 Uzunyolculugumuz valla göğüs ucu sıkıntısı benide çok geriyor doğumdan zerre korkmuyorum ama göğüs ucundan aklım gidiyor ne yapacam bilmiyorum 🙄
Aa123 Uzunyolculugumuz benimde aynı şekil ama hamileliğin sonlarına doğru az da olsa çıkıyo inşallah seninde öyle olur
GuelGltkn Uzunyolculugumuz benimde yok canim ama ebeler cocugun agzina komple kahve rengi yeri getircen diyo orasi komple agzinda olcakmis emdikce uclar cikiyomus endise etme yani sadece ilk basta tutana kasae zorlanicaz sanirim
Uzunyolculugumuz defne55 bende cekiniyorum kayinvalideme falan soylemekden esim diyor slikon uclar vardir illaki aliriz diyor ama ben pek razi degilim 🙁
defne55 Uzunyolculugumuz bende silikon üç düşündüm canım yapcak bişeyimiz yok ne gerekliyse onu yapacağız sağlık ocağın da ebeye söyleyebilirsin canım yardmcı olur
Sumeyyye Benim göğüs ucum hiç yoktu bebeğiniz eme eme çıkarıyo hiç merak etmeyin 😄 hala çok var sayılmaz ama emebiliyo yani
Uzunyolculugumuz Sumeyyye gogus ucu yokken bebek emebilir kahverengi kavramasi lazim diyen var uc yokken nasil emsin diyen de o yuzden tedbir almak istiyodum
Sumeyyye Uzunyolculugumuz kahverengi kısmı tamamen alacak diyenleri anlamıyorum imkanı yok herkesinki değişik çünki benimki kocaman mesela nasıl alsın çocuk🙄
Pnrarvn Uc çok problem olmuor diyorlar kahverengi kısım önemliymiş birde şırınga ile gögüs ucu çıkarma yapıyorlar bi bakın isterseniz
Altugba Sumeyyye şiringayla deneyin benimde bir göğüs ucum var diğeri yok gibiydi siringayla çıkarttım biraz işe yarıyor
GuelGltkn Uzunyolculugumuz benim de hic yok 🙈ama emdikce cikar diyolar yani arkadasim var onda da öyleymis hastane de ebe göstermis kahve rengi yeri agzina vermeyi o önemliymis emdikcede cikiyormus zaten
GuelGltkn Uzunyolculugumuz bende cok takiyordum canim ama gögüz ucnu cikartmak icin özel alet bile var vakumlu dert etme kac tane kadin var bizim gibi hastanede ebelerde yardimci oluyo zaten