ChubbyOrange
crispimm44
Minnosunannesii
Aysnrplt
ozgurhayalim
Esenn1 şimdi önce medenice cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim çünkü sorumun hangi amaçla yazıldığını anlamış ve buna göre cevap vermişler🙏🏻 Diğer demogoji yapan aklınca vicdanı rahatsız ettiğini zannederek “ arabası puseti olmayan bile var “ diyen arkadaşım sana da şunu söyliyim!! Hani demişsin ya “bunu bilmek için yaşa gerek yok “diye, bebek arabalarının sadece kendi markasına ait pusetler kullanılıyormuş (acaba sen bunu biliyor musun? ),bana puset hediye geldi,benim kafamda başka bir marka araba almak varken sırf bunu duyduğum için o markayı tercih etmek zorunda kalmalımıyım diye sorma gereği duydum.çünkü ilk kez anne oluyorum.peki neden soru sorulur?? ☺️ Bilmediğin bi konuda insanların fikrini almak için ,yada doğruya ulaşmak için 👍bende neye ulaştım ?sağolsun bi arkadaş demişki “arabayla puset farklı olsada aparatlar var onlar hepsine uyuyor diyerek soruma çözüm getirmiş bunu bilmiyordum mesela..🙏🏻Anlıyacağın o ki ben amacıma ulaştım,almak istediğim cevapları duyarlı insanlardan aldım.senin amacın sorunun niyeti anlamaktan uzak insanlara saldırarak çirkinleşmek ve EGO’nu küfürlü bir dille ifade etmekse sende amacına ulaşmış oldun 👏 burası görüş,fikir,ve öneri platformu insanların burada bulunma amacı deneyimlerini paylaşmak,karşısındakine ağzını açamayacak kadar bastırılmış duygularını bir forum sayfasında önleme çıkan soruyu anlamaktan aciz ne için sorulduğuna bakmadan sanki Benin marka takıntım varmışta illada onu almak istiyorum şımarıklığını yapmak istiyormuş gibi algılaman sendeki eksiklikten kaynaklanıyor,ki ben zaten ekstra para ödemek istemiyorum amacım o zaten.taneeeee taneeeee anlattım umarım faydalı olmultur😊sabahın şu saatinde içimdeki mğrebbiyeyi de çıkardın ya helal olsun sana 😂hadi canım iyi günler 🤦🏼♀️🤦🏼♀️