Meltem1234 Canım happy mom anneleri yarın nasipse doguma gireceğim spinal sezaryanla sezaryan yapmıs olanlar önerilerini paylasabilir mi ameliyat için sonrası için ilk kalkış için ve lütfen dualarınıza bizi de katın ☺️
Minaninannesi Meltem1234 Hayırlı olsun canım yaklaşık 2:30 ay önce doğum yaptım Spinal sezeryan ile gayet rahat geçti kesinlikle tavsiye ederim doğum yaptıktan dört 5 saat sonra kalktım yürüdüm tabii ki zorlanıyorsun ama hiç anlattıkları gibi korkunç bir şey değil merak etme bence normal doğum çok daha zor
Sumeyraerva Meltem1234 ilk kalktiginda yere bakma ileriye dogru bakki basin donmesin bol bol su ic hemsirelerden sonra sende kalkmaya calis devamli ne kadar yurursen o kadar cabuk toparlanirsin yattigin surece bebegi emzir sik sik emzir hatta kahve icebilirsin bas agrisi icin ilk basta bunlar yeterli
Meltem1234 Minaninannesi Minaninannesi allah razı olsun peki ameliyatta çok hissediyor musun kesildiğini falan cok korkuyorum ☺️
Sumeyraerva Meltem1234 hic hissetmedim dokunmalarini bile hissetmedim sadece cocugu cekerken hissettim ama aci yoktu cekildigini hissettim sadece
Minaninannesi Meltem1234 yok canim epidural spinal oldugun zaman hiç his yok sadece bebeği çıkarttıkları an’ı hissedip biraz şaşkınlık çok fazla duygusallık oluyor🥰🥰🥰