Busramete @Nederlande @Nederlander tatlı badem yağı sürdüm. Hemde 10. Haftadan beri sabah akşam. 37 den sonra çatlak oldu. Karnın küçük ise çatlıyo canım. Ne yaparsan yap.
Nur5541 espalp senin bayagı erken olmuş canım 😣 karnımda olmasın da belimdekileri takmıyorum 🤣 nedense karın bölgesi pek takıntı haline geliyor
Serifeee 1 buçuk aydir fln günde 2 kere bebe yağiyla vazelin sürüyodum amaa bir sabah kalktiğimda göbüsümde kirmizi kirmizi çizgiler gördüm ben şook 😊bu arada 3gün sonra 29 haftalik olcam demem o ki ister sabahtan akşama kdar bşeyler sür çatliycak oldumu çatliyo
nes94 Nederlander 34. Haftadayız canım annem de çatlak varmış ama bende hiç yok kilo alma şekline göre oluyo bence bu birazda ben az kilo aldım 8 kilomuz var bişey yok henüz doğum sonrası olur diye nisanın sıkıştırıcısi var onu alcam
Nil_19 Annem 3 çocuk doğurmasına rağmen sıfır çatlak. Bende ona güvendim olmaz dedim ama sürekli lierac, zeytin yağı kullanmama rağmen sağ bacağımın yanı kedi tırmalamış gibi tabi ben şok. Bacaklarım gerilmedi büyümedi ne alaka anlamış değilim
Asafmmr Nederlander valla olacaksa ne yaparsan yap oluyor 39. Haftama kadar bişey yoktu, 1 haftada oluştu ve şu an karnımın her yerinde var. Fakat doğum sonrası hemen kantoron yağı kullanacağım çok iyi geliyormuş🙄
butterfly4 @cinyas kullanabiliyoruz canım, reçetesinde de hamileler kullanabilir yazıyor, doktorlar da çatlaklar için öneriyor
Kbr22 Busrabora karnim çatlar saniyordum sadece belinin göğsünün çatladığını hic duymamıştım o yuzden şaşırdım 🤷🏻♀️
Minejjan Nederlander güreşe çıkacak pehlivan gibi yağlanıyorum, ne bulursam onu sürüyorum ama en iyi nemi açık ara zeytinyağı veriyor eskiden lierac mı varmış 🤣 eşim beni yaglanirken gördü tepkisi şu "oğluum annen gene mi yağladi seni" 🤣🤣
Nederlander Minejjan hahaha süpermiş ya. ama napalım yani vücudumuzda bizim için önemli çatlamasın yanii :(
Nederlander Nur5541 Tugbakaya düzenli olarak derken nasıl düzenli sabah akşammı sadece akşammı kullandın ?