Elwing6 perice yine en az kotu yorum medicanadir bir de liv ve korunun google yorumlarini okuyun..doguma gidip memnun olmayan görmedim acikcasi..simdilik memnunum dogumda bakacagiz :)
Zehrabirsenuysal Elwing6 en çok liv e gitmek istedim ama fiyatlar yüksek orda bi doktor var muhteşem. Tesadüf devlette denk gelmiştim hocayı sonunda buldum ama live geçmiş o yüzden gidemedim Buğra coşkun du
Gulnuripeksoylu Merve2332 bende Aylin ayrım a gidiyorum ama ayrıntılı ya hep deniz hanıma gidiyoruz 36. Haftamızdayız siz ?
Merve2332 Baby23 Baby23 hayır ödemezsin muayene , rutinler , doğum , bir gece yatış hepsi pakette alianz
Hali Gkhn71 benim daha yeni 5 haftalık ilk defa perşembe gideceğim ama hocalardan randevu vermiyoruz dediler telefonda sen nasıl aldın napmaliyim
Gkhn71 Hali 33+4 haftaligim çok memnunum çok iyi bir hoca mukemmel benim ilk hamileligim ikizdi o zamanda bu hocadaydim
denizcik Gulnuripeksoylu aaa ben de Aylin hocanın hastasıyım. Gerçi ben geçen pazartesi doğum yaptım. Darısı başınıza olsun inşş☺️
Kalphanem ebruli92 aynen Atatürk hastanesi ilken başlamıştım şehir hastanesi oldu memnunum Ayşegül Çinkayaya alıyorum hep takibim onda asistine bi bey ama çok iyi memnunum
Kalphanem CicekGirayBysl bende ora takipliyim 36+1 sadece Doğum var yeni doğan bebek bakım ünitemiz yok dedi doktor
CicekGirayBysl Kalphanem evet biliyorum. Umarım Doğum yapana kadar gelir 🥺 suyumuz azalmış paZartesi tekrar gidixem kontrole umarım erken Doğum demezler 😢
Kalphanem CicekGirayBysl inşallah gelir ama sanmıyorum 9 aydır hep gittim hiç rastlamadım bende korkuyorum bi an bebekle ilgili Allah korusun küçükte sorun olsa başka hastaneye yönlendirecekler
Nez122 Keçiören eğitim ve araştırma hastanesi gidiyorum 28 haftalık olduk çok şükür en yakın orsı bana