Gulnuripeksoylu öncelikle hastane gayet güzeldi, biz memnun ayrıldık. Özellikle görev yapan ebe ve hemşire arkadaşlar çok tatlıydı. Gündüz benimle Büşra hemşire ilgilendi, çok tatlı birisi. Yardım etmek canınızı yakmamak için elinden geleni yapıyor. Akşam hemşirem de çok hoştu ama pek hatırlamıyorum ağrı kesiciler falan yüzünden. Herkes beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı. Zaten sezaryen günümde nişanım gelmişti hastaneye yatışım yapıldığında bunun güzel bir şey olduğunu sütümün gelmesini kolaylaştıracağını söyledi hemşireler. Yalancı sancılarım başlamıştı. Hep yardımcı oldular. Bu arada ameliyat ekibi de çok iyiydi. Sürekli konuştular ilgilendiler benimle. Korkmamam için her aşamayı anlatarak yapıyolardı uyuşana kadar. Bebeğim doğduğunda da aynı yerde muayenesi yapıldı. Sürekli az kaldığını giydirdiklerini birazdan yanıma getireceklerini söylüyolardı. Aylin hocam zaten en büyük destekçimdi. Normal doğumu ne kadar çok istediğimi sezaryenden çok korktuğumu biliyordu. Sezaryen sonrası yalan söylemicem zor oluyor biraz. Özellikle uyuşukluk geçince ilk idrara çıkma falan beni çok zorladı ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Mesela ordakilerin çoğu gaz ve büyük tuvaletten dolayı sancı çekiyordu. Benim hiç sorunum olmadı. Annem sağolsun kayısı kompostosu hazırlamıştı onu içtim rahatladım. O yüzden Sezaryen olacaksan mutlaka hazırla git. Bu arada akşam da sürekli hem çocuk doktoru hem de benim için doktor uğradı. Çok ilgililerdi. Ayrıca gündüz ve gece müdürleri sürekli uğrayıp bir isteğimiz şikayetimiz olup olmadığını sordular. Sadece çıkışım yoğunluktan gecikti ondan rahatsız oldum o kadar.
Bu arada medisis benim de kafamı karıştırmıştı. Ama şöyle bir durum var çok yeni bir hastane. Allah korusun yenidoğan yoğun bakımına ihtiyaç duyarsak tam olarak oturmuş olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O yüzden kararımı medicalparktan yana kullandım.